bugün

27 eylül 2008 istanbul b b beşiktaş maçı

beşiktaşkımız için kharkiv sınavı öncesi moral depolamak ve fenerbahçe ile puan farkını 7'ye çekerek liderliğini sürdürmek şanslarının kaçtığı bir 90 dakika olmuştur.

öncelikle ramazan günü, o havada, o el nino'Lu iklimin hüküm sürdüğü stadyuma giden 3-4 bin civarındaki beşiktaşlı'yı can-ı gönülden tebrik ediyorum. ertuğrul sağlam'ı da tebrik etmek istiyorum akabinde. zira 4. dakikada 1-0'ı yakalamışsın, ama sen ikinci golü atıp maçı bitireyim demiyorsun, takımın rölanti futboluna müdahale etmiyorsun, oyuna bir ön libero daha alıyorsun, bobo'yu sokmak için 75. dakikayı bekliyorsun. niye ? çünkü karşında real madrid var. maazallah 4'lük 5'lük yaparlar fazla açılırsan. bu yerinde taktiği nedeniyle kendisini bir kez daha kutluyorum.

beşiktaşımız'ın sayılmayan golleri mevzusunda aslında sayfalar dolusu yazı yazılabilir ama artık yazana da okuyana da yazık. o nedenle boşverelim. süleyman seba'nın zamanında dediği "ben bu takımın hakemi de yendiğine şahit oldum" sözünü hatırlayıp, "inşallah" diyelim.