bugün

bir kisim medyayi boykot farz desteklemek haramdir

islama inananları ve/veya bu lafın sahibini dikkate alanları başlayan öğüt.

islam dışı herhangi bir dine inanıyorsanız,
hiç bir dine inanmıyorsanız
veya ''elhamdülillah islamım ama yerim bu lafın sahibini'' diyorsanız sizi bağlamaz.
aha bu da şeyh akıl-ül mantıki-ül özgüri'nin fetvası.

sene olmuş 2009'a çeyrek var desem hükmü yok. yıl sadece bir sayıdır. ama gelin sağımıza solumuza bakalım. şu aqmun gezegeninde aqmun bazı milletlerine bakalım. şu işsizi marmariste göbek atan, emeklisi cruise gemilerle dünyayı gezen, veledinin fikri, vicdanı hür, bilim insanı marsa çapa sallayan milletlere.

sonra, o kıvrımları şeytanlığa çalışan etle dolu, özgürlüğümüze kullanılmamaktan pas tutmuş beynimizi iki elimizin arasına alıp düşünelim 4 dakika 23 saniye:
ulan ben son sayfa güzelinin memesine bakıp bakmamayla 89 kilo eroinden kazanılmış para arasındaki günah farkını ayıramayacak kadar öküz müyüm de her sakal uzatanın arkasından tuzlukla koşuyorum?

alamanyalı çöpçünün it gibi çalışıp dişinden tırnağından arttırarak yolladığı parayla alışveriş merkezlerinde hisse alıp milletin ahlakına bekçi olanların, ahlakı bir kadının memesine indirgeyip kalanı indiragandi eden çetenin vitrindeki sakallı ortakları bunlar. din, her devrin, her iktidarın, yüzyılların bu işlerde kullanılan kılıfıdır. sizi cennetle bağlar cehennemle sersemletirler ama elleri cebinizden çıkmaz.

karamanlı hayrettin paşa emredüb: ey logaaar, bir cisim yaklaşıyoor..
deyin ulan bunlara ''kimsin seeeeeen'' diye.

sonra devam edin son sayfa güzelinin kıvrımlarına bakmaya. 3 günlük dünyada içinize atıp huseyin uzmez yaşına gelince ''biri gazozuma ilaç atsa da sapıtsam'' diye beklemeyin. yaşınızı yaşında yaşıyın. hayatı ertelemeyin.

aklınız ve vicdanınız yeter. arifin dini olmaz der ibn arabi. tekrar eder edip sharabi.

maddi çıkar değildir herşey. kimi de lafımı dinleyolarr diye kasılır, hayattaki tek derdi budur. bana şıh diyorlar'dır yek mutluluğu. katolik papazı, budist monku, iktidarsızlığın iç patlamalarını ağlama krizleriyle dindiren fetosu gibi.

din konusunda aptal olun. parmağın yönüne bakın ama sadece bir kere. aklınıza yatmıyorsa bu sefer parmağın sahibine bakın ve düşünün ne çıkarı var bu beni kumandalı mayın eşeği sanan hıyar ağasının diye. sonra o parmağı alın ...