bugün

üniversite öğrencilerinin yiyip içip seks yapması

üniversitenin kapısından girer girmez kendini gösteren olaylar zinciri...

üniversiteyi kazandım. kaydı yapıp izmir'e döndüm. bir sonraki hafta tekrar muğlaya, üniversiteme döndüm. yurtta misafir öğrenci olarak kalıcaktım. yurt kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra görevli bana odama kadar eşlik etti. odanın kapısına geldiğimde yanağıma sıcak bir öpücük kondurdu ve daha sonra daha yakından görüşürüz diyerek ayrıldı. şaşırmıştım...

odaya girdim. mifasir öğrencilerin kaldığı bir oda olduğu için içerisi biraz kalabalıktı. biraz lafı hafif kaçtı sanki, 16 kişiydik. yani içerisi bildiğiniz ahırdı. odaya benden önce gelen bir çok öğrenci olmuştu. çoğunluğu kızdı. kızlar üzerlerini değişmeye koyulmuşlardı bile. tangayla dolaşan mı dersiniz, südyenini çıkarıp sallarken dans eden mi dersiniz. tam bir cümbüş. karşılaştığım manzara beni hem şaşırtmış, hemde utandırmıştı. boş bir yatak bulmaya çalıştım kendime. köşelerden birinde üst ranza boştu. çantamı üzerine koydum.

alt ranzamda kalan kişide erkekti. hemen tanıştım. bilader merhaba, hoş beş derken eleman bana çantasından çıkardığı lokumu ikram etti. aslında lokum ile pek aram yoktu ama kırmamak için bir tane aldım. lokumun üzerine bana litrelik kolasından ikram etti pet bir bardakla. onuda içtim. herif çok iyi birine benziyordu. kolayı bitirdikten sonra eleman bana döndü ve ''yedik içtik, bari s.kişelim dedi''. ''oha'' dedim. ''hacı olay öleymiş, bana da amcamlar söledi. öğrenci dediğin yiyip içip çakışıyomuş'' dedi. ''hassiktir'' lan diyip yanından kalktım. odadan çıkmak için kapıya yöneldim. fakat odayı paylaştığım kızlar bana engel olmaya, üzerime atlamaya çalıştırlar. direncimi yitirmedim, ellerimle ittim bazılarını, bazılarınıda tekmelemek zorunda kaldım ama odadan çıktım.

yurdun dışına atmıştım kendimi. açtımda aslında. yurdun köşesindeki büfeye gittim. bir yarım ekmek köfte, birde fanta istedim. büfenin sahibi ''koç.. ben burda zinaya izin vermem'' dedi. ''ne zinası amca?'' dedim. ''sen şimdi yiyip içicen. sonra canın tokuşmak istiycek. izin vermem. o yüzden yok sana yemek'' dedi. ''vay hammunu skim dedim'' ve kalktım ordan. yürümeye başladım. girederek acıkmaya başlamıştım. yolda gördüğüm bir bakkaldan çizi, diğerindende ayran aldım ve yurda döndüm.

odaya girmeyede korkuyordum. hal ortaydı. içerde yarım saat dursam kesinlikle seks yapmak zorunda kalıcaktım. bahçedeki ağaçlardan birinin dibine oturdum. çizimi ve ayranımı açtım. yavaş yavaş yemeye başladım. ben buraya okumaya gelmiştim. ne işim vardı sikiş sokuşla. ağlamaya başladım. evimi özlemiştim, ailemi...

kan ter içinde uyandım uykumdan. yutta, odamdaydım. hemen kalktım yataktan. ışığı yaktım. yatakları kontrol ettim. oda boylu boyuna abazan doluydu. nerdeydi lan tangalı kızlar, südyenler..ben okumak istemiyordum. kızlar nerdeydi. skerim böle rüyayı lan!!