bugün

shaiya

çinlilerin istila ettiği para tuzağı haline gelmeye başlayan grafik tabanlı orta dünya ırklarının olduğu çoklu kullanıcılı oyun.

çayır çimen yaratıklarını kestiğiniz zaman bir miktar deneyim, birazda para kazanırsınız. ama asıl deneyim ve para zindanlardadır. zindan kodamanlarını keserseniz deli silahlar ve zırhlar bulmanız olası. daha sonra bunları pazar açıp oyunculara satabilirsiniz. bu yolla paraya para demezsiniz. şimdiye kadar iyi gidiyor değil mi?... mevzu o değil. çinliler bu zindan kodamanlarını kimseye bırakmıyor, kurdukları klan, dragon reign, ile zindanda "arkadaşım dalmayacağım kodamana, sizi izleyeceğim" demenize bile tahammül edemiyorlar. zira bu oynayanlar, bu işten gerçek para kazanan çinli çocuklar. gerçek hayattaki patronları ise zindan kodamanlarından indirdikleri zırh başına para ödüyor.

oyunda ise para her şey. örneğin gerçek oyuncu kesme alanlarının olmaz ise olmazı ko nos tabir edilen iksirler 10-15 milyon civarı. bunu toplamanız ise 3-4 gününüzü alır. ama bir zindan kodamanını keserseniz zırhını tek partide 50 milyondan fazlaya okutursunuz. bu şekilde paranın güce aktığı bir yer haline gelen bu alemde, yok ben eğlencesine taklıyorum, hırs yapmam öyle derseniz oyun güzel.

ama nereye kadar sevgi böcüğü takılınır ki? asıl olay gerçek oyuncu duello'ları. hard mode tabir edilen eli ayağı bir miktar düzgün bir büyücüm var, büyüttüm 40.seviyeye getirdim fena değil. o yüzden işkembeden değil bu yazılanlar.

oyunun iki tane sunucusu var topu topu, her yer adam kaynıyor, adam gibi bir köşe bulayımda azıcık yaratık keseyim diyemiyorsunuz, her yer adam, her yaratığın başında 8 kişi var.

ilk başlarda iyiymiş bu oyun, ama giderayak çinliler burayı da ele geçiriyorlar. yeni başlayacak olanlara uyarı b'abından olsun bu yazı.
güncel Önemli Başlıklar