bugün

sapyoseksüel

''ben sapyoseksüelim yhaa'' diyen, cahildir, abazandır, nefes alsın yetercidir (kadın da erkek de ama genelde kadınlar sapyoseksüelimder.) aksini addia eden de vurduruyordur. bu genelleme dışımdaki bütün genellemeler çöptür. iyi geceler.

edit: ya hala ''bizi neden gömüyorsunuz? akademik kariyeri olan 4 insanla sevgili oldum'' diyor ya. sen zeki insanlardan hoşlanıyormuşsun, sapyoseksüellik ise zeki insanlarla sevişmeyi istemektir. zor değil o kadar öğrenin şunu artık. bu kaçıncı yazışım.

edit2: ulan zorla küfür ettireceksiniz! entry girmeden önce, önceden yazılan entryleri bir okuyun lan! yine geldi biri, oğlum herkes sapyoseksüel falan değildir. siktirin gidin araştırın şunları aq. bir bok bilmeden yorum yapmayın.

Edit3: ne oldu ağırınıza mı gitti? Cahilsiniz birçoğunuz. Ne bir araştrıma, ne bir entry okuma. Evet entry bile okumuyorsunuz, okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Bu konu hakkında kaçıncı yazışım. Bakın tekrar ediyorum: sapyoseksüellik, zeki bir insanla sevişmek demektir. Seviştiğin insanla sevgili olursan o sapyoseksüellikten çıkar. Anladınız mı?