bugün
- norveçte bok olsam7
- manifest çocukların ahlakını bozuyor safsatası5
- kadınların penisi olduğu gerçeği4
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- nervionun merak ettiği yazar19
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- penis takası yapmak2
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- migros'un nussknacker satması3
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı13
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler6
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi9
- kızlar teklif ediyor efsanesi gerçek oluyor5
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- doğum haritası5
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- sevgilinin giyimine karışmak9
- yalnizca deli yalnizca sair21
- atatürk yerine mustafa kemal diyenler2
- komşuları itici yapan detaylar7
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek8
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- devlete güvenmeyip ahbap'a güvenmek4
- nervionun kedisi5
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- ciguli vs velvet9
- damarına basmak2
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- istanbul üzerine nur gelecek4
- erecto biraderin roman olması4
- ahlaksız başlık açan çaresizler5
- arkadaşlar bakar mısınız21
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- katatespizartmasi17
- gereksiz iyi olmak2
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- zengin bacanak5
- arabalı kadın arabasız erkek ilişkisi yürür mü5
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- sevilen kızın ağzımıza vermesi6
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar7
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- depresyonda olanlar için teselli cümleleri3
- arı maya2
albümü özellikle the other side kısmı nedeniyle elektronic müzik içerisinde nereye koyabileceğimi tam olarak anlayabilmiş değilim. sanırım kendilerinin bu konudaki görüşlerine uyup, yeni bi* başlangıç noktası olarak görmekten başka bi* şansım kalmıyor.
2003 senesine kadar psy trance içine alabileceğimiz harika 3 albüm verdikten sonra orjinal parçadan da anlaşılabileceği üzere ''this is the time of the revolution'' deklerasyonunu vererek kendilerine benzeyenlerden bariz uzaklaştıkları ve gelecekte de benzerinin verilemediği(henüz) mind fucker mertebesine ulaşmış şu albümü benim gibi elektronik müzikten bi haber yaşayan metalcilere verebilmişlerdi.
birbirleriyle tanıştıkları yılı bir milad alarak(minding the gap since 1996), yaratmayı istedikleri müziğin yokluğundan kaynaklanan boşluğun psy trance içerisinde gerçekleştirdikleri devrim ile dolmaya başladığını ve bu albümden sonra da infected mushroom evriminin diğer safhalarına geçileceğini(cooking the next step *)anlatmışlardı. zaten sözlerinde de durdular; vicious delicious albümü ile geldikleri yeri ve daha sonrasını yapılagelmiş en yaratıcı müzikal deneyim olarak görüyorum.*
trance müziğin yıpratıcı bir yan etkisi olan yalnızlığı ve karanlığını bence dağıtabilen tek grup i.m.dur ve bunu yapmayı başardıkları albümde converting vegetarians'tır.
iyi icra edilen her türde müziği başarılı bulup dinleyebilirim lakin, şu albümün the other side kısmı gibi insanın müzikal beğenilerini değiştiren ve müzikten yeniden zevk alabilmesini sağlayan, farklı bi* şeye rastlamadım. benim gibi bir çok metalkafayı(yani dönüşmek için bekleyen: vegetarian) ''ben elektronik müzik dinleyemem'' diyen bir dolu malı tutup etobur mahlukatlara dönüştürebildiler. timothy leary göndermeli drop out, sonrasında sayısız farklı tarzda sunulabilmiş i wish ve Michele Adamson gibi bir vokalistin eşsiz sözlerle büyülediği blink gibi parçaları dinleyip downbeat tempo ile psy trance'in rock müzik kulvarında da mükemmel ilerleyebileceğini gösterebilen bir grubun elinden kanı üzerinde duran eti yememek olmazdı. her vejetaryenin tabağına bırakılması gerekiyor. zevk, renk olayı demiyorum i.m. sevmeyen ölsün.*
CD1 - Trance Side
1 Albibeno 7:01
2 Hush Mail 6:58
3 Apogiffa Night 8:05
4 Song Pong 8:33
5 Chaplin 6:52
6 Echonomix 7:39
7 Scorpion Frog 7:55
8 Deeply Disturbed 8:24
9 Semi Nice 6:06
10 Yanko Pitch 8:12
CD2 - The Other Side
1 Converting Vegetarians 5:39
2 Elation Station 5:35
3 Drop Out 5:14
4 Avratz 10:23
5 Blink 5:32
6 Shakawkaw 4:08
7 Pletzturra 6:44
8 I Wish 3:00
9 Ballerium 7:17
10 Selecta 5:21
11 Illuminaughty 4:50
12 Jeenge 7:02
13 Elevation 5:16
2003 senesine kadar psy trance içine alabileceğimiz harika 3 albüm verdikten sonra orjinal parçadan da anlaşılabileceği üzere ''this is the time of the revolution'' deklerasyonunu vererek kendilerine benzeyenlerden bariz uzaklaştıkları ve gelecekte de benzerinin verilemediği(henüz) mind fucker mertebesine ulaşmış şu albümü benim gibi elektronik müzikten bi haber yaşayan metalcilere verebilmişlerdi.
birbirleriyle tanıştıkları yılı bir milad alarak(minding the gap since 1996), yaratmayı istedikleri müziğin yokluğundan kaynaklanan boşluğun psy trance içerisinde gerçekleştirdikleri devrim ile dolmaya başladığını ve bu albümden sonra da infected mushroom evriminin diğer safhalarına geçileceğini(cooking the next step *)anlatmışlardı. zaten sözlerinde de durdular; vicious delicious albümü ile geldikleri yeri ve daha sonrasını yapılagelmiş en yaratıcı müzikal deneyim olarak görüyorum.*
trance müziğin yıpratıcı bir yan etkisi olan yalnızlığı ve karanlığını bence dağıtabilen tek grup i.m.dur ve bunu yapmayı başardıkları albümde converting vegetarians'tır.
iyi icra edilen her türde müziği başarılı bulup dinleyebilirim lakin, şu albümün the other side kısmı gibi insanın müzikal beğenilerini değiştiren ve müzikten yeniden zevk alabilmesini sağlayan, farklı bi* şeye rastlamadım. benim gibi bir çok metalkafayı(yani dönüşmek için bekleyen: vegetarian) ''ben elektronik müzik dinleyemem'' diyen bir dolu malı tutup etobur mahlukatlara dönüştürebildiler. timothy leary göndermeli drop out, sonrasında sayısız farklı tarzda sunulabilmiş i wish ve Michele Adamson gibi bir vokalistin eşsiz sözlerle büyülediği blink gibi parçaları dinleyip downbeat tempo ile psy trance'in rock müzik kulvarında da mükemmel ilerleyebileceğini gösterebilen bir grubun elinden kanı üzerinde duran eti yememek olmazdı. her vejetaryenin tabağına bırakılması gerekiyor. zevk, renk olayı demiyorum i.m. sevmeyen ölsün.*
CD1 - Trance Side
1 Albibeno 7:01
2 Hush Mail 6:58
3 Apogiffa Night 8:05
4 Song Pong 8:33
5 Chaplin 6:52
6 Echonomix 7:39
7 Scorpion Frog 7:55
8 Deeply Disturbed 8:24
9 Semi Nice 6:06
10 Yanko Pitch 8:12
CD2 - The Other Side