bugün
- sözlükler arası savaş çıksa11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- çay içen kız10
- ütü13
- evde yapılabilecek aktiviteler3
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- duyulan en ilginç isim5
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- oralet içen erkek5
- düşün ki o bunu okuyor5
- kalem4
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek2
- yerinde dur3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- yelpaze3
- çaya şeker atan erkek5
- selam sözlük2
- smallville'deki konuk oyuncular3
- dolma kalem3
- taşaklardan birinin kayıp olması2
- doa otomatı3
- yıkık yazarlar4
- ona bir şey söyle13
- erdal beşikçioğlu7
- latte içen erkek4
- patates kızartması4
- uludağ sözlük çeteleri9
- anın fotoğrafı14
- telefona cevap vermeyen kız3
- köpektapar2
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- bik bik bik bik bik bik diye öten horoz2
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- en boktan on yıl7
- en gey özelliğiniz3
- siyah2
- galatasaray5
- ayrılık8
- aylık 425 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- gocu bak bi5
- iq düşüren şeyler3
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- galatasaray 3 rennes 32
- gocu ben gocu2
- manifest grubu2
- sözlü kızları cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyor3
- canım adanalım2
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı2
- renault vel satis3
oncelikle (bkz: olmayan gerceklerin propogandasini yapmak)
bir kac kendini bilmez siyasetcinin verdigi gazla ermeniler soykirima tabi tutulduklarini iddia ediyolar. her zaman onlari desteklemis olan ingiliz ve fransizlar yine bas rolde. gerci fransizlar bu sefer biraz daha on plandalar. simdi mantik cercevesi icinde bi bakalim duruma.
koskoca 600 yillik osmanli imparatorlugu, isi gucu yokken azinlik ermeniler'i mi kesmeye ugrasicak? tabii ki hayir. ermeniler 1. dunya savasi sirasinda ruslarla ittifak yapip, bir dediklerini iki etmeyen bir devletin .mina koymak amacini guttugu icin cok normal bir sekilde devletin guney kismina suruluyorlar. agir kis sartlarinda gerceklesen yolculugu herkes kaldiramiyor ve olenler oluyor normal olarak. amerikanlar'in bu olayi soykirim olarak nitelendirememesinin en buyuk sebebi ise cherokee olayi. sayet ermeniler bir soykirima tabi tutulsalardi, bugun dunya uzerinde bir tane bile ermeni yasiyo olamazdi. * neticede bu ibneler dikkati kendi ustlerine cekmek adina, hicbir zaman ulasamayacaklari guce bok atmak adina her yolu, her turlu cirkefligi deniyor. yarin birisi bizim ulkemizden kalkip ermenilere bok atan bi parca yapsa * yine fransizlar en on sirada ermeni savunuculugunu yapacaklardir.
system of a down'un bu sarkisina gelince, sacma ve amacina ulasamayan bir propogandadan baska birsey diil. cunku sarkinin sozlerini sadece biz ciddiye aliyoruz. ***
aklimdayken amerikanlar'in cherokee meselesiyle ilgili ufak bir dipnot:
bugun gerzek amerikali'nin teki bana kurdistan ve ermeni soykirimi tezleriyle geldi, ben de kurdistan diye bir yerin olmadigini, sadece irak die bir ulkenin oldugunu, ve eger ermeni olayi soykirimsa amerikanlar'in cherokeeler'e yaptiginin * orospu cocuklugunun hasi oldugunu soyledim ve tip got olup agzini acamadi. *
(bkz: bir gunluk olarak uludag sozluk)
(bkz: shyer amerika dan bildiriyor)
bir kac kendini bilmez siyasetcinin verdigi gazla ermeniler soykirima tabi tutulduklarini iddia ediyolar. her zaman onlari desteklemis olan ingiliz ve fransizlar yine bas rolde. gerci fransizlar bu sefer biraz daha on plandalar. simdi mantik cercevesi icinde bi bakalim duruma.
koskoca 600 yillik osmanli imparatorlugu, isi gucu yokken azinlik ermeniler'i mi kesmeye ugrasicak? tabii ki hayir. ermeniler 1. dunya savasi sirasinda ruslarla ittifak yapip, bir dediklerini iki etmeyen bir devletin .mina koymak amacini guttugu icin cok normal bir sekilde devletin guney kismina suruluyorlar. agir kis sartlarinda gerceklesen yolculugu herkes kaldiramiyor ve olenler oluyor normal olarak. amerikanlar'in bu olayi soykirim olarak nitelendirememesinin en buyuk sebebi ise cherokee olayi. sayet ermeniler bir soykirima tabi tutulsalardi, bugun dunya uzerinde bir tane bile ermeni yasiyo olamazdi. * neticede bu ibneler dikkati kendi ustlerine cekmek adina, hicbir zaman ulasamayacaklari guce bok atmak adina her yolu, her turlu cirkefligi deniyor. yarin birisi bizim ulkemizden kalkip ermenilere bok atan bi parca yapsa * yine fransizlar en on sirada ermeni savunuculugunu yapacaklardir.
system of a down'un bu sarkisina gelince, sacma ve amacina ulasamayan bir propogandadan baska birsey diil. cunku sarkinin sozlerini sadece biz ciddiye aliyoruz. ***
aklimdayken amerikanlar'in cherokee meselesiyle ilgili ufak bir dipnot:
bugun gerzek amerikali'nin teki bana kurdistan ve ermeni soykirimi tezleriyle geldi, ben de kurdistan diye bir yerin olmadigini, sadece irak die bir ulkenin oldugunu, ve eger ermeni olayi soykirimsa amerikanlar'in cherokeeler'e yaptiginin * orospu cocuklugunun hasi oldugunu soyledim ve tip got olup agzini acamadi. *
(bkz: bir gunluk olarak uludag sozluk)
(bkz: shyer amerika dan bildiriyor)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar