bugün

galatasaray ın ülkemize 1 puan kazandırması

önemli olan künyedir, tabi bunu futbolla 2 senedir ilgilenen bebelerin anlamasını beklemiyoruz ama künye diye bir şey var.

şunu söyleyeyim. senin takımının ligde lider olduğu zaman eleme oynamadan direk olarak şl’de gruplara katılmasını sağlayan şey ne biliyor musun?

galatasaray’ın avrupa’dan iki adet kupa getirmesi, orada kazandığı devasa puanlar..
senin takımının tüm geçmişini ortaya koysan bu katkıyı veremez.

siz bu beyazlı siyahlı semt takımınızı ne sanıyorsunuz bilmiyorum. şu huzurevi ile 2 sene puan katkısı verdiniz diye geri kalan sürelerde eksiye batırması gerçeğini değiştirmiyor.

sadece puan bazında da değil, şu rezil şl rekorları mesela. puan katkısını geçtim alemin taşak konusu olup itibar da kaybettirdin. galatasaray gider 4 yer, diğeri gider sıfır çeker. olur bir sezon bunlar yaşanır, unutulur. bir de her avrupa macerasından bir rezillikle dönmen kattığın puanın da içine sıçıyor.

uefa sitesine girdiğinde senin ve benim takımlarımın ismi de geçiyor, bu konuda haklısın.

benim takımımın adı 2 adet uefa tescilli avrupa kupasının yanında yazarken, senin tuttuğun takımın yanında en farklı skor rekortmeni yazıyor.

la haydi uzakta zırlayın, 8-0 lar, gruptan tam çıkacakken grup sonuncusundan 6 şar 6 şar içeri almalar, onun bunun içinden geçerim ayakları yapıp içerde dışarda taşak geçilmeler, road to stockholm diye pankart açıp şamarlanıp geri gelmeler.

ulan orası avrupa.. senin harcın değil. gittin eğlendin, yeter bu sana. 2 maçın spor kanalında yayınlanıyorsa 1 maçın da adult kanallarda yayınlanıyor, neyin şeklini yapıyorsunuz anlamıyorum..

hahahahhaahıauhhahuuha