bugün

islamı terörle bağdaştırmak

ayetleri bağlamından kopararak (cımbızlayarak) kur'an'ın bütünselliğine aykırı anlamlara ulaşmaya çalışan ateistlerin nesli tükendi sanıyordum. meğer türünün son örnekleri bu sitede yaşam mücadelesi veriyormuş...

sizin uyguladığınız metotla savaş karşıtı bir film bile rahatlıkla savaş propagandasıymış gibi sunulabilir. ilgili filmin savaş sahnelerini kesilip montajlanarak kolaylıkla filmin bütünselliğine aykırı anlamlara ulaşılabilir. işte sizin yaptığınız da tam olarak bu!

Kur'an'da nefs-i müdafa dışında savaşa izin yoktur. alıntılanan ayetlerin hepsi savunma savaşı durumu içindir. herhangi bir saldıraya, tehdide maruz kalınmadığı sürece bir müslümanın anlaşmayı bozması, saldırı başlatması söz konusu olamaz. çanakkale savaşı bence Kur'an'a uygun savunma savaşına örnek olarak gösterilebilir. caner taslaman'ın kısa açıklamasıni da bırakayım:

https://youtu.be/pddJqDZJdFg

en büyük terörist olan abd'nin kendi ikiz kulelerini patlatarak, bu bahaneyle orta doğu'yu kan gölüne çevirmesi terörle bağdaşmıyorsa, başka hiçbir terörle bağdaşamaz.

11 eylül 2001 günü abd'nin birden fazla haber kanalını kullanarak tek bir stüdyoda düzelediği sahte canlı yayınla 6-7 milyar insanı nasıl kandırdığının analizi için ilgili belgeseli buraya bırakıyorum. ha, beyni dev medya şirketleriyle yıkanmış islam düşmanı cahiller için değil; neyin ne olduğunu düşünüp kavrayabilecek objektif, vicdan sahibi kimseler için bırakıyorum:

https://youtu.be/lZPePJzCuEI