bugün

chp pkk savunuculuğu yaparken susan chp li

burda yazılanlara bakiyorum da evet eleştirmek güzel birsey ama eleştiri yaparken yalnız karşındaki parti veya ideoloji yi değil kendi partini ve ideolojini de elestirmelisin. eger bunlari yaparsan o zaman tarafsiz objektif elestirmis olursun. ben türkiye cumhuriyeti nin bir yurttaşı olarak ülkeyi yöneten akp hükümetine elestirim sunlar;

1. pkk nin Habur senliklerine niye göz yumdunuz?
2.Sözde barış sürecinde komutanlara operasyon izinlerini niye vermediniz ve pkk nin şehir merkezlerine mühimmat stoklamasina niye göz yumdunuz?
3.Mavi marmara da ölen insanlarımızı niçin üç kurusa sattınız ?
4. Bunlar camide içki içtiler , türbanlı bacima saldırdılar vb yalanlarla halki niye kin ve düşmanlığa sevk ettiniz?
5.Devletin içerisine feto denen kansizlari niye yerlestirdiniz? Şuan mecliste bulunan feto yandaşı siyasiler niçin tutuklanması?
6. Cocuk gelinler, cocuk tecavuzleri , kadin cinayetleri, 15 temmuz olayları vb birçok şey için araştırma önergelerini neden ret etttiniz?
7.Abd ye her gün tv lerden bağırıp çağırırken ülkemizdeki abd üslerini neden kapatmiyorsunuz?
8.Istanbul ankara bursa vb akp li belediyelerin bulunduğu ve arsaların parsel parsel peşkeş çekildiği yerlerin hesabını niçin sormuyorsunuz?
9. Devletin sınırları kevgire donmusken, pyd yeni palazlanmaya başlamışken neden operasyon yapmadınız da böyle bir terörist grupla komşu olduk ?
10.Yunanlilar tarafsiz olmasi gereken adalari işgal etmisken neden sesiniz çıkmaz da konu öso olunca kuvayı milliye ile bir tutarsınız?
11. adaların lozan antlasmasiyla değil de osmanlı devleti zamanındaki antlasmalarla verildigini bilmemize rağmen hala utanmadan nasıl lozan i kotulersiniz?