bugün
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek7
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı15
- kilo verdiren gıda4
- linkedin4
- izinli yazarın entry girebilmesi6
- yıllık yazısı3
- sivas divriğiye yerleşmek2
- org vs synthesizer4
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu3
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- azizlik neden ispanyollara mahsus5
- koyun yoğurdu3
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- asansörde kalmak2
- 18 haziran 2026 moskova drone saldırısı2
- gecenin şarkısı5
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- 2026 dünya kupası13
- islam düşmanlarına epstein şoku12
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş2
- ulukışla2
- çiftehan2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler8
- ortalama bir insan olmak2
- sistem patlamış4
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması4
- kemal derviş5
- egay sucukcu7
- vedat muriqi2
- kemal kılıçdaroğlu12
- bugün ne yedin10
- aydın da bir tonluk balyanın altında kalan adam2
- en iyi yanık kremi5
- ismail kartal9
- bir gün ölecek olmak6
- çekya2
- şu anda ne yapıyorsun19
- 9000 iş günü prim ödemek2
- sokaktaki çocuk sesleri4
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- kademeli emeklilik sistemi2
- hayatın en acı gerçeği2
- en iyi terapi6
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- bir daha doğmayacak olmak2
- alternatif sözlük arayışı4
- yanlışlıkla erkek sikmek8
bu sigmund freud denen kerhane bekçisi kılıklı herif çok haklı. ben psikoanalizi falan bilmem o kadar. sadece sapkın tarafları, cinsellikle ilgili açılımları hoşuma gider. yalnız ben de bu ağbimiz gibi her boku sekse yorabiliyorum. dünyanın am, göt, meme üzerine kurulduğunu düşünüyorum.
örneklerle gitmezsek aydınlatıcı olmaz. çocukluk oyunlarımızda bile bir sapkınlık vardır. bir top, bir kale ve üç dört eşşek sıpasıyle oynanan bir oyunun doğumla, hamilelikle, sikişle sokuşla ne alakası vardır? demek ki freud haklı hafız... dokuz aylıktan bahsediyorum. bu minicik bebeler nereden biliyorlar bu kavramları? iş var bu sakallıda ben diyeyim.
buraya kadar hiçbir ititrazım yok. istediği kadar sapık olma özgürlüğüne sahiptir her birey. bu veletler büyüyünce internetle tanışıp erotik hikaye sitelerinde türbanlılara nasıl sürttürdüklerini anlatıyorlar zaten. dokuz aylık sakıncalı bir oyun olmuştur hep. bunların hepsine eyvallah gene de!...
bir yönü var ki bu soros'un finanse ettiği oyunun ona çok içerledim hep. insanları saçma sapan iddialarda bulunan mahluklar yaptı bu oyun. topa en ufak bir ikinci temas şüphesinde hemen insanları töhmet altında bırakıp kamuoyu baskısı oluşturmaya çalışırdı kaleci. daha değmeden "ikiledi, ikiledi..." yuh artık! ne var ki hem ikilemişsem? anan da ikiledi de sen olmadın mı? ağbin yok mu senin?
bizi bölmek istiyorlar derim küçüklükten beri kimse kaale almaz. bakın bugün bir bir çıkıyor dediklerim. ab ve abd kapalı kapılar ardında organize ediyor bu tip oyunları. ve soros finanse ediyor. bir sürü plastik top, 7 katlı mikasa falan hibe ediyor mahalle bakkalına... önlem alınmalı tez elden.
örneklerle gitmezsek aydınlatıcı olmaz. çocukluk oyunlarımızda bile bir sapkınlık vardır. bir top, bir kale ve üç dört eşşek sıpasıyle oynanan bir oyunun doğumla, hamilelikle, sikişle sokuşla ne alakası vardır? demek ki freud haklı hafız... dokuz aylıktan bahsediyorum. bu minicik bebeler nereden biliyorlar bu kavramları? iş var bu sakallıda ben diyeyim.
buraya kadar hiçbir ititrazım yok. istediği kadar sapık olma özgürlüğüne sahiptir her birey. bu veletler büyüyünce internetle tanışıp erotik hikaye sitelerinde türbanlılara nasıl sürttürdüklerini anlatıyorlar zaten. dokuz aylık sakıncalı bir oyun olmuştur hep. bunların hepsine eyvallah gene de!...
bir yönü var ki bu soros'un finanse ettiği oyunun ona çok içerledim hep. insanları saçma sapan iddialarda bulunan mahluklar yaptı bu oyun. topa en ufak bir ikinci temas şüphesinde hemen insanları töhmet altında bırakıp kamuoyu baskısı oluşturmaya çalışırdı kaleci. daha değmeden "ikiledi, ikiledi..." yuh artık! ne var ki hem ikilemişsem? anan da ikiledi de sen olmadın mı? ağbin yok mu senin?
bizi bölmek istiyorlar derim küçüklükten beri kimse kaale almaz. bakın bugün bir bir çıkıyor dediklerim. ab ve abd kapalı kapılar ardında organize ediyor bu tip oyunları. ve soros finanse ediyor. bir sürü plastik top, 7 katlı mikasa falan hibe ediyor mahalle bakkalına... önlem alınmalı tez elden.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar