bugün
- romanya51
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- fatma betül sayan kaya39
- düğün yaptığını korna çalarak herkese duyuran tip5
- türkiye11
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri10
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur30
- fatma betül sayan kaya'nın hacca gitmesi3
- osmanlı millet sistemi3
- abd ile aşırı sağa faşizme kayan dünya ülkeleri2
- dünya59
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir13
- haluk levent vs fatma betül sayan kaya6
- sözlük kokusu6
- güne bir nostaljik şarkı bırak ulen9
- melih gökçek soruşturması ne oldu6
- moğolistan2
- ne yapsam iyi olur9
- furkan bölükbaşı'nın açlık feryadı6
- rusya5
- şeytanın dünyaya getirdiği şeyler2
- sözlükteki anlık online sayısı5
- apo'ya villa yapılması5
- slovakya4
- amerika birleşik devletleri29
- anın görüntüsü30
- iddialar araştırılırken istifa vs cb adaylığı3
- estonya2
- obradovic ten sonra fenerbahçe basket'in bitmesi3
- butlancıların birbirine girmesi2
- xvala bere5
- 27 eylül 2026 meteoroloji sarı kod uyarısı2
- türkiye'nin husi çatışmasına dahil olma eğilimi4
- brezilya4
- fransa10
- norveç11
- almanya8
- pazar günü bile çalışan ezik5
- cezayir3
- ispanya4
- danimarka5
- finlandiya4
- portekiz4
- kazakistan3
- atatürk kemalist değildir yalanı2
- avusturya2
- italya3
- tip'in dem gibi akp den taraf olması3
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- pazar günü gezmesine takım elbise ile çıkmak3
dünya da her gün iyi olaylar olmuyor. kanlar dökülüyor, trafikte birileri birilerine bağırıyor, insanlar herkes kendisi gibi düşünsün diye zorbalıklarda bulunuyor, laf yiyor bazı kızlarımız, yollarda taciz ediliyor, sokakta tinerciye rast gelmek ihtimaliyle her dakika gerginiz bile, ve daha lüks yaşamak uğruna bizlerin hakları sömürülüyor gün be gün; ve biz ses etmeyerek adam olduk sanıyoruz...
böyle bir yerkürede her dakika aynı, sakin bir biz olabilmek mümkün mü denildiğinde evet cevabını verecek birini tanımıyorum. ve bu gerginlikler hayatımızı, benliğimizi, davranışlarımızı olumsuz yönde etkiliyor. ama bu kadar olumsuz dış etkenin içimizde her gün bir yerleri koparıp götürmesi, bazen görmemizi engelliyor yanlış gerçekleri; fakat bir fark ettik mi hataları, bir sessiz sakin oturup düşündük mü, yeni bir etkene maruz kalana kadar pişman oluyoruz tüm kötülüklerden. maruz kaldığımız ya da maruz bıraktığımız her kötü şeyden utanç duyuyoruz*. geriye dönüp baktığımızda ağlayabiliyoruz en azından gördüğümüz gerçek ben in ardından. bu da güzel be kardeşim! demek ki hala bir yerlerde güzellik kalmış pişmanlıklara neden olabilen; pişman olup da bir dakika bile olsa yaşanılan yeri güzelleşetirmek için küçük çabalarda bulundurabilen...
o halde guzeliz ulan! içimizde kirli bir ben den başka şey barındırmayana; yani kendimizden her anlamda memnun olduğumuz, yanlışlarımızı asla göremediğimiz dakikaralara kadar; utanmayı, pişman olmaları unutacağımız anlara kadar, hala güzeliz...
böyle bir yerkürede her dakika aynı, sakin bir biz olabilmek mümkün mü denildiğinde evet cevabını verecek birini tanımıyorum. ve bu gerginlikler hayatımızı, benliğimizi, davranışlarımızı olumsuz yönde etkiliyor. ama bu kadar olumsuz dış etkenin içimizde her gün bir yerleri koparıp götürmesi, bazen görmemizi engelliyor yanlış gerçekleri; fakat bir fark ettik mi hataları, bir sessiz sakin oturup düşündük mü, yeni bir etkene maruz kalana kadar pişman oluyoruz tüm kötülüklerden. maruz kaldığımız ya da maruz bıraktığımız her kötü şeyden utanç duyuyoruz*. geriye dönüp baktığımızda ağlayabiliyoruz en azından gördüğümüz gerçek ben in ardından. bu da güzel be kardeşim! demek ki hala bir yerlerde güzellik kalmış pişmanlıklara neden olabilen; pişman olup da bir dakika bile olsa yaşanılan yeri güzelleşetirmek için küçük çabalarda bulundurabilen...
o halde guzeliz ulan! içimizde kirli bir ben den başka şey barındırmayana; yani kendimizden her anlamda memnun olduğumuz, yanlışlarımızı asla göremediğimiz dakikaralara kadar; utanmayı, pişman olmaları unutacağımız anlara kadar, hala güzeliz...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar