bugün

beşiktaş

son 3 senedir başarısını gittikçe yükselten takımdır.

bir taraftar olarak mutluyum. beşiktaş kendini çok geliştirdi. gs ve fb nin arasından çıkıp 2 sene şampiyon oldu, bu iki takım avrupaya dahi gidemezken avrupada türkiyeyi en iyi şekilde temsil etti.

şampiyonlar liginde lider olarak gruptan çıktık. bazılarına göre o çok kolay o gruptan mağlubiyet dahi almadan çıktık. bayern münih gibi zor bir takımla eşleştik ki bizim bu kurada galip gelme şansımız çok düşük.

buna rağmen oynayacağımız maç beşiktaşa büyük bir tecrübe olacak cinsten bir maç. inanıyorum ki takımımız türkiyeyi en iyi şekilde temsil edecektir. şimdiye kadar ettiği gibi.

futbol böyle bir oyun işte. yıllar önce avrupa kupasını kaldıran takımın taraftarı şimdi beşiktaşın son 16 da oynayacağı bayern münih maçını izleyecek. birazcık milli duygular içinde olmaya davet ediyorum sizleri. bir beşiktaşlı olarak avrupada oynayan tüm türk takımlarının başarılı olması beni gururlandırır.

biz ingiltere gibi bir futbol ülkesi değiliz. avrupa kupalarına gönderdiğimiz takımlardan 4-5 tanesi birden gruptan çıkmıyor. 1 takım çıkıyor çıka çıka. o takımı da desteklemek bizim görevimizdir diye düşünüyorum.
© copyright 2005 - 2026