bugün

empire total war

sömürge dönemi hissini çok güzel veren oyundur.
ancak...
bak ben bu oyunda her milletle oynadım. belki 400 saat gömmüşümdür oyuna. (steam 192 saat diyor ama çevrimdışı da bir o kadar oynadım) ben osmanlı kadar kötü bir ordu görmedim bu oyunda.

tamam arkadaş, anladık, osmanlı o dönemler güçsüzdü, falan feşman ama, bu kadar da değil be! savaşlarda çok kötü. isveçi, ingilizleri, rusları seçince kısa sürede milletin amına koyuyor ordularınız. kendinizden kat kat kalabalık orduları gebertiyorsunuz. ama osmanlı öyle mi? kıçı kırık isyancılara bile zor dayanıyorum. hal böyleyken oyun bir noktada "eeeeh yeter be!" dedirtiyor. ulan dedikleri gibi milletle barış imzaladım, ekonomiyi ve askeri teknolojiyi geliştirdim. yok abi yok. bizim ordular bir türlü adam olamıyor.

kasıt arayacağım biraz daha oynarsam. kıçı kırık, adını bu oyun dışında çoğu kişinin duymadığı maratha bile dünyayı sikertiyor oyunun daha başından.

yok ben anlam veremiyorum gerçekten. bırakıyorum, daha kasmayacağım osmanlıyla oynamaya. kendimin yarısı kadar kalabalık ordulara yeniliyorum. bu nasıl ij?
güncel Önemli Başlıklar