bugün

reza zarrab ın abd de yargılanma gerekçesi

fetö kendini yıllarca hizmet hareketi arkasına gizledi. 1974 den bu yana devletin her kurumuna sinsice yerleşti. bütün hükümetlerle, askerlerle, yabancı ülkelerle arasını iyi tuttu.
ülkeme allah rızası için hizmet ediyorum diyene ne isterse vermeye çalışmak kusur değildir. olsa olsa istihbarat zafiyetidir, saflıktır, yersiz iyi niyettir. kaldı ki fetö hakkında olumsuz bilgi nasıl ulaşabilirdi devletin başına. polis, asker, mit her yer bunlardaydı ak parti iktidara geldiğinde.
hangi birim ne diye başbakana fetö hakkında olumsuz bilgi ya da istihbarat verebilirdi bu durumda. çünkü o birimlerin tamamı fetönün elindeydi. sürekli olarak iktidar manipüle edilmeye çalıştı.
zaten sorun iktidarın fetöye bizim alanımızdan çık hizmetse işin git hizmetini yap demeye başlaması ile ortaya çıktı.
fetö ilk defa seçilmişe başkaldırdı ve darbeye yeltendi 17-25 sonrasında ise askeri darbeye.
işin çirkin tarafı kendine muhalefet diyen tayfanın fetönün hukuk darbesini göre göre fetöyle iş tutması seçilmişten yana tavır almamasıydı.
bunlar seçimle iktidar şansı olan ve kendisine demokrat diyenlerdi. ama halksız siyaset yapmaya o kadar çok alışmışlardı ki.
hala fetönün peşinde at koşturan tipler mevcut türkiye'de, fox tv nin köpürttüğü 28 şubat dönemi haberciliği yaparak parlatmaya çalıştığı akşener ve avanesi yoluyla.
seçimler geliyor meraklanmayın 5 yıl daha derin bir nefes çekip yutkunarak ak parti iktidarının arkasındaki halkı izleyeceksiniz.