bugün

amanda knox

dna goygoyuna kurban giden hatun.

italya dediğin ülke her ne kadar ab'nin kurucu üyelerinden olsa da bizden çok farkı yok. yani baştan savma işler konusunda bizim hristyan versiyonumuz gibi düşünün. belli ki bu herifler, olay yeri inceleme yani cinayet mahaline haldır huldur girdiler. zaten bu dna denen nane boktan bişey, kolunu kaşıdan koltuğa moltuğa dna parçaları dökülüyor.

şimdi diyeceksin sen ne diyon lan değişik.

bu kızın suçlu bulunmasının temel delili bıçağın sapında amanda'nın, ucunda da öldürülen kızın dna'sının olması. ancak ufak bir sorun var.

yapılan detaylı analizde bıçak sapında 2 yabancı erkeğin daha dna'sı vardı ama olay o kadar medyatik ki kimse dikkat etmedi ve sadece kızın dna'sı var dendi. bu sırada ciddi uluslararası medya baskısını unutmayın. ayrıca öldürülen kıza ait dna da kanıt için yetersizdi.

tabii doğal olarak diyoruz ki kim kesti lan kızı?

aslında olay basit aga. bunlar toplandılar o gece, hap map ne varsa götürdüler hatta ortamda yabancı herifler de vardı. o sırada kurban kız geldi ''yeter lan sizin yapacağınız partiyi sikeyim'' dedi bunlar da tabii kafa dumanlı ''vay sen misin diyen'' ayağına kızı kestiler.

sabah tabii hatırlamıyor hiç kimse.

sonra olaylar gelişir tabii..