bugün

uludağ sözlük erkekleri

içlerinde ciddi ciddi sözlükten tanıştıkları her kıza asılan insanların olduğu topluluk.. hele ki bir kız ilk zirvesine gelmiş ise vay haline onun.. zirvede üç/beş sohbet edip yine sanal dünyaya dönünce hemen o kızın msn adresini almaya, başka bir zaman başbaşa görüşmeye zorlarlar ve o kız başka bir yazara ilgi duyuyorsa eğer bunu kendilerine yediremeyip iftira atmakta, ağır hakarette bulunmaktadırlar..

Bir laf "isim söyleyip rencide etmeyim" diye ama insanın sabrını oldukça zorlarlar bu insanlar.. hiç aynaya bakmışlıkları da yoktur.. onlar için her kız aynıdır.. klavye başında kızların kendilerine hayran olduğu hayalini kurarak orgazm olurlar ama gerçek dünyada işin böyle olmadığını görünce şerefsizliğin en kralına başvururlar.. arkadaşlık etmekten, görüldükleri yerlerde sohbet etmekten utanılan insanlardır.. yazıktır erkeklik gururu denilen bir şey var ama bunlara hiç uğramamış...

abazanlık olarak nitelendirmemek gerekir belki ama sohbet etmek istemeyen bir kıza dahi iftira atmaktan çekinmemeleri insana kötü sözler söylettirir..

bu tür insanları dışlamak, topluluklara çağırmamak en iyisidir.. ha utanmadan yüzsüzlük yapıp geliyorsa eğer denilebilecek pek bir şey yoktur..

bir de alkol alıp ag'yi dağıtanlar var ki onlar başka bir başlık altında incelenecektir.