bugün

allah

insanoğluna yaşam ve ölüm nimetini iradeyi ve düşünceyi bahşeden Hayatın yegane anlamı olan varlık. Bizler onun eşsiz ve belkide en mükemmel sanat eseriyiz. istisnasız hepimiz onun evlatlarıyız Alem varolduğundan beri kimimiz onu inkar etti kimimiz ise onun yolundan hiç ayrılmadı ve ona tüm kalbiyle benliğiyle inandı. iyilik ve güzel eylemler işleyen Evlatlarına bakıp sevinir ve mutlu olur kötülük ve çirkin eylemler işleyen evlatlarına ise bakıp hüzünlenir. Ben bu sözcükleri samimiyet ile yazan kardeşiniz Ona tüm kalbimle iman ettim kah günaha ve iyilikten uzak durumlara düştüm hala da düşmekteyim kah iyilikte ve güzel davranışlarda bulundum bazen hepimizin yaşadığı zor hayat şartları yüzünden imanım zedelendi ama onu hiç inkar etmedim ona hep inandım ve inanmaya devam ediyorum... imkanım olsaydı dünya üzerinden mutsuzluğu ve kötülüğü silerdim ama zamanla iyiliğin ve kötülüğün eşit miktarda olması gerektiğini anladım bu iki olgu sonsuza dek savaşacaktır. Ateist kardeşlerimi hiçbir zaman kınamadım ve onları dışlamadım ama onlarında imanımı paylaşmalarını isterdim çünkü fani hayatımızdan sonra tamamiyle karanlığa düşeceğimiz ölümün bir başlangıç değil boşluk olduğu fikri hayatın tüm anlamını yok ediyor. Umarım hepimizin yazgısı mutlu sona erer ruhlarımız kurtuluşa erer.
© copyright 2005 - 2026