bugün

tezer özlü

kitaplarından yazılar koymak isterdim ama aklımda olan bir yazısı vardı onu bulamadım ve güzel yazılarından birini de seçmek olmaz hepsini koymak gerekirdi o yüzden bir yazısını koymadım.

ruhunu hissedebildiğim bir kadın tezer özlü. düşüncelerini, hislerini, arzularını, düşlerini, acılarını, sevgisini yani ruhunun her kısmını kelimelerinden hissedebildiğim bir kadın.

ve bir hissini çok iyi anlıyorum, doğduğumdan bu yana hissettiğim bir şeydi bu benimde. bir yere ait olamama hissi. tuhaf bir his insan nerde durursa dursun ait olmadığını biliyor gezmek gitmek istiyor ama sorun da bu gidecegi yerde de bu his var. birine ait olamama hissi bir teslimiyet yaşayarak bu histen çıktım ama bir yere ait olamama her an var olan bir his.

tren yolculuklarını seven ve tren yolculuğunu hisleriyle bütünleştiren ve bunu anlatan da bir kadın. tren yolculukları cidden de güzeldir gezmenin en güzel hali gibi.

ve ruhundakileri tamamiyle anlatamadığının da farkındayım bu yazılarından ve hislerinden anlaşılıyor. sakladığı hisleri düşünceleri vardı kendi ruhuna sakladığı her insan gibi derinde saklı olan. ve tezer özlü gibi bir kadının ruhunu sevmek bunu kelimeler değil hisler anlatır sadece.