bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı55
- herkesin bir yerde yanlış olduğu4
- mantı abartılmış balon bir yemektir6
- milli maçı izlemeyen erkek22
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar2
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı3
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi4
- dünya kupasında en az çeyrek final yaparız3
- türkiye gruptan çıkar mı2
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık6
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi7
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı5
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı5
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- avustralya8
- onu anlatsana biraz3
- tuğba kuruyemiş3
- squat yapan kız2
- vincenzo montella8
- türkiye11
- manidar pekmez2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu4
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- 14 haziran 2026 brezilya fas maçı3
- bir kızı doyurmak7
- evlenmeyi başaramamış kadın2
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı2
- hepinizin bana aşık olduğunu düşünüyorum2
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll7
- kadınlar neyden hoşlanır8
- yunan adaları2
- anın görüntüsü17
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- türkiye yapay zeka eylem planı2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- chp'nin hali ne olacak58
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- bir şeyler söyle9
- uysaljakoben9
- nakliyat2
- en iyi antidepresan18
- avustralya 0 türkiye 74
- fas3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- futbol3
Türkiyedeki en büyük açık. yeterli sayıda ve iyi luthier olmaması, burda iyi derken, sadece mesleki anlamda değil, karakter olarak ve titiz çalışma olarak yoktur.
toplasan heryerde adı anılan 7 luthier falan var zaten. istanbul ve ankarada yaşıyorsanız biryere kadar şanslısınız fakat bu şehirler dışında yaşıyorsanız boku yediniz demektir.
ekrem özkarpat bunların en meşhurlarındandır ve gerçekten üstad titrini hakeder fakat pahacıdır.
çoğu bir bakım yapar, mutlaka biryerini bozar, geri götürürsünüz, uğraştıkça uğraşırsınız.
kimi pahacıdır, kimi çok bekletir, kimi baştan savma yapar, kimisi biryerini yaparken öteki yerini bozar, kiminin işçiliği bok gibidir pişman eder sizi...
lanet olsun hepsine en son volkan özdemir diye birini buldum kadıköydeymiş, ama gönderdiğim maile cevap bile vermedi 3 gündür.
iyi bir luthier bulamazsam sanırım bırakıcam gitar çalmayı, entonasyon ayarıdır, sap ayarıdır, cilasıdır, elektronik devreleridir, fretleridir, klavyesidir, switchleridir, köprüsüdür, çıkabilecek o kadar çok sorun var ki, her 6 ayda bir, bir ustanın elinden geçmesi gerekiyor ve türkiyede çok iyi denebilecek ankarada kenan, istanbulda ekrem özkarpat'dan başka sağlam usta olduğuna inanmıyorum.
çünkü diğerleri hakkında tonnnnlarca şikayet mevcut internette.
not: anadolu yakasında sağlam luthier tavsiyesi verecek olan varsa beklerim. volkan özdemir iyi midir bilen varsa mesaj atsın.
toplasan heryerde adı anılan 7 luthier falan var zaten. istanbul ve ankarada yaşıyorsanız biryere kadar şanslısınız fakat bu şehirler dışında yaşıyorsanız boku yediniz demektir.
ekrem özkarpat bunların en meşhurlarındandır ve gerçekten üstad titrini hakeder fakat pahacıdır.
çoğu bir bakım yapar, mutlaka biryerini bozar, geri götürürsünüz, uğraştıkça uğraşırsınız.
kimi pahacıdır, kimi çok bekletir, kimi baştan savma yapar, kimisi biryerini yaparken öteki yerini bozar, kiminin işçiliği bok gibidir pişman eder sizi...
lanet olsun hepsine en son volkan özdemir diye birini buldum kadıköydeymiş, ama gönderdiğim maile cevap bile vermedi 3 gündür.
iyi bir luthier bulamazsam sanırım bırakıcam gitar çalmayı, entonasyon ayarıdır, sap ayarıdır, cilasıdır, elektronik devreleridir, fretleridir, klavyesidir, switchleridir, köprüsüdür, çıkabilecek o kadar çok sorun var ki, her 6 ayda bir, bir ustanın elinden geçmesi gerekiyor ve türkiyede çok iyi denebilecek ankarada kenan, istanbulda ekrem özkarpat'dan başka sağlam usta olduğuna inanmıyorum.
çünkü diğerleri hakkında tonnnnlarca şikayet mevcut internette.
not: anadolu yakasında sağlam luthier tavsiyesi verecek olan varsa beklerim. volkan özdemir iyi midir bilen varsa mesaj atsın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar