bugün
- şiir yazan erkek16
- çağla idi19
- yavaş araba kullanmanın daha tehlikeli olması7
- özelden alet fotosu atan erkek yazar8
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz14
- kadınları susturmanın en iyi yolu10
- sevişmek istenen ünlüler10
- çok bekar olan sözlük kızı9
- sözlükteki flört listem9
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı10
- aynı anda iki kişiye aşık olmak13
- sözlüğe mesaj yazar gibi entry giren tipler10
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması17
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri24
- köylülere hakaret eden yazarlar5
- arkadaşlar özür dilerim11
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak9
- sarapci koala hatayi28
- sözlükte cilveleşen yazarlara eksi oy vermek6
- kafaya sıkmak4
- traveler vs iock6
- beni linç ettiler abi6
- cilveleşenler özele geçebilir mi sözlük kasıyor4
- neden bu kadar kişi online5
- uzun saçlı erkek3
- 0 0 726
- mesaj alımı kapalı olan yazarın mesaj atması3
- sevgi yeter mi4
- true neden sevilmiyor sorunsalı28
- sözlükteki linç kültürü5
- ay takvimine göre konserve yapmak10
- 8 milyar insan aynı anda osurursa ne olur6
- sözlüğün embesillerle dolu olması3
- fusya semsiyeli yabanci7
- beni kimsenin gözünde canlandıramaması2
- beybi leydi seksiliği6
- karşı cinse sorulan sorular8
- köylü milletin efendisi midir3
- köfteci yusuf5
- köylüyü aşağlayan güruhun aslnda köy çıkşlı olması3
- politize olmuş sözlük erkeği5
- babaların sorduğu ilginç sorular10
- gocu abi7
- uyumak isteyip de uyuyamak2
- yargıladığı cadıya aşık olan engizisyon hakimi2
- sözlük yazarlarının normal kombinleri12
- doblolu enişte4
- antipanik7
- aleyna tilki seksiliği4
- viski kola15
anlatmaya başlıyorum, hazır mısınız?
iki üç yıl önce birinden hoşlanıyordum ama bu konularda biraz takıntılı bir insanım, birini istediysem öleceğimi bilsem elde ederim. neyse ilk önce stalk ya resulallah dedim bu hoşlandığım kişinin bütün hesaplarına baktım. daha sonra birkaç fake hesap açıp bununla arkadaş oldum, neleri sevdiğini huyunu suyunu öğrendim. ilişkilerde nasıl bir insan olduğunu öğrenmek için de verdim sırtımı c2ye, dedim allahım sen yüzümü kara çıkarma. baya da sazanmış şakır şakır her şeyini anlattı. tabi bu süre içinde sadık yarim swarmdır dedim gittiği mekanlara bakmaya başladım. birkaç kere "karşılaştık". genelde karşısındaki masaya oturup beni fark etmesini sağladım. bu karşılaşmalar artmaya başladı, allahın işi işte :D. sonra facebooktan sürekli hesabına bakmaya başladım ki önerilenlerde görüneyim, bir buçuk ay kadar böyle böyle devam etti ve sonunda, blink!!! bir arkadaşlık isteği. hemen kabul ettim, konuşmaya başladık, zevklerini bildiğim için aynılarını söylemeye başladım daha o sormadan. böyle böyle sevgili olduk. şu an o başkasıyla nişanlandı ben de bamya ayıklıyorum.
iki üç yıl önce birinden hoşlanıyordum ama bu konularda biraz takıntılı bir insanım, birini istediysem öleceğimi bilsem elde ederim. neyse ilk önce stalk ya resulallah dedim bu hoşlandığım kişinin bütün hesaplarına baktım. daha sonra birkaç fake hesap açıp bununla arkadaş oldum, neleri sevdiğini huyunu suyunu öğrendim. ilişkilerde nasıl bir insan olduğunu öğrenmek için de verdim sırtımı c2ye, dedim allahım sen yüzümü kara çıkarma. baya da sazanmış şakır şakır her şeyini anlattı. tabi bu süre içinde sadık yarim swarmdır dedim gittiği mekanlara bakmaya başladım. birkaç kere "karşılaştık". genelde karşısındaki masaya oturup beni fark etmesini sağladım. bu karşılaşmalar artmaya başladı, allahın işi işte :D. sonra facebooktan sürekli hesabına bakmaya başladım ki önerilenlerde görüneyim, bir buçuk ay kadar böyle böyle devam etti ve sonunda, blink!!! bir arkadaşlık isteği. hemen kabul ettim, konuşmaya başladık, zevklerini bildiğim için aynılarını söylemeye başladım daha o sormadan. böyle böyle sevgili olduk. şu an o başkasıyla nişanlandı ben de bamya ayıklıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar