bugün

ayrılırsan intihar ederim diyen kız

ayrılmamak için intahar etme bahanesini kullanan kızlardır

çoğu kişinin başına geldiğine inandığım bir konudur bu. internet kafelerin yeni yeni
yaygınlaştığı zamanlar yani lise ve orta okuldaki öğrenci devamsızlıklarının tavan yaptığı yıllarda, chat odaları gibi yerlerden insanlar sevgili edinirdi ve bu çok modaydı. ben de bu akıma kapılmış olmalıyım ki 50 hatunla aynı anda yazışır 25 iyle evcilik oynardık.

buraya kadar olan kısım çok lezzetli görünsede iş ayrılığa gelince tatsızlaşmaya başlardı ki buna örnek olarak şekeri yerken tatlıdır ama sıçarsınız bok kötü kokar gibi (farkındayım çok absült oldu)

genç kız ayrılmamak için envayi çeşit numaraya baş vurur ama genç çocuk yemeyince genç kız bir intahar e-mail'i yazar ki aşkın başladığı yer adsl şebekesi üzeri olduğu için kızda böylesini mantıklı görür. siz e-maili aldığınızda karı bi ton maval okumuş, ve hayatına son vereceğini atıp tutmaktadır.

ilk zamanlarda çok önemserdim etme eyleme datlım gıymatlım vb gibi ama sonra baktım ulan olacak iş değil. ipler elimden gidiyor, hızda düşüş yaşanır hale geldi ki o zaman dedim tamam yeter gari. bundan sonra acıma yok. intahar mektubu aldığımda s.klemedim. s.ktir git öldür kendini öldürmessen ben öldürürüm seni diye demediğimi bırakmadım

sonuç; genç kızın arkadaşları genelde hemen ararlar sizi derler sen nasıl insansın kız
senini yüzünden intahar etti. bak bak bak bak hele tipe bak. basın küfürü yellosa. 3 gün sonra intahar eden sevgiliniz (naylon intahar) arar ve hiçbir şey olmamış gibi hal hatır sorar. yani anlayacağınız bir kız ölümüyle bile tehdit ederse sizi kanmayın. s.ktirsin gitsin. canı tatlıdır kerkesin

edit: bir sene sonra eksi bombardımanı başladı. kim öldü lan doğru söyleyin.