bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- yaşanmamışların yası6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- en iyi vampir filmi4
- insan ne ister5
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- claudian clouds33
- yazarların akşam yemekleri6
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- en iyi kurt adam filmi3
- kadınlar7
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- cok da abartmaya gerek uok6
- gary oldman2
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- çirkin2
- the crow2
- sözlük kızlarının kekleri24
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- anın görüntüsü25
- ermeni alfabesi2
- galatahahahahahaha3
- annem2
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- true'nun engelli olması6
- okan buruk9
- günlük2
- meriç dükalığı8
- allah11
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu2
- true ile tatlı sert3
- sarapci koala hatayi33
- sevdiğiniz yazarlar8
- islamda namaz yoktur30
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- önyargı2
- fusya semsiyeli yabanci22
- kürdistan10
- morkstar2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- dantelli sütyen takan erkek12
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- tai lung8
- gücünden sıkılıp kendini yok eden tanrı2
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- amedspor maçından korkmak3
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
yahu sen ypg ye anti tank neden veriyon anasını siktiğimin orospu çocuuuu. uçağın yok mu pezevenk?!
beyler bayanlar bu köpeklerin bu tür icraatleri meşhurdur. bakın yarın o verdikleri gece görüşler suriyede değil bizim ülkemizde şırnak da hakkari de üs bölgelerine sızarken kullanılacak o havanlar bizim askerimizi parçalayacak o makineli tüfeklerin hedefinde kendimiz olacağız.
tamam biliyorum biz burda konuşunca bi şey olmuyor ama işte olan yine bize olacak.
Türkiye sessiz kalıp baktıkça ölücez amk ölücez!
siz orada klavyeden yazarken vatan kurtarırken biz her gün bi saldırı bekliyoruz.
insanlar susuz yorgun görevlerde bitap düşerken nöbet tutarken siz o insanları unutuyorsunuz! kendine havuz yaptıracak rahatı bulan bi tuğun olduğu yerde belki sizin ki yine affedilir ki o adam kahramanmış sözde.
yalanın içinde yüzüyoruz ve bu bitmeyen suyu siz ve gerçeklikle bağı olmayan düşleriniz düşünceleriniz doğuruyor.
ben askere gelmeden önce nisanda terör biter diyen dayımın saflığını sanırım unutmayacam. oy verdikleriniz görmek istediklerini görüyor eğer hoşnut olunmayan bir durum varsa birileri sikiliyor. çürük bir sistem var. rahatı gören herkes kendini salıyor. kimsenin umrunda değil.
sizin apolitik umursamaz haliniz böyle devam ederse bu orospu çocuklarının verdiği silah o uçsuz bucaksız dağlarda sırtlarda sizin evladınızı öldürmek için gelicek.
şimdi hatırladım bunu yazarak bitireyim. 2012 senesinin (yanlış olmasın) haber küpüründe yazanlar halimizi çok iyi anlatıyor.
"annelere müjde yükümlü erler doğuda göreve çıkmayacak"
sanki sözleşmeli askerler bizim evladımız değilmiş gibi.
korkağız işte amk.
sandınız ki bu ülkede profesyonel bi şey vardır di mi? yok o da yok. elde yine evlat kaldı ama sizinki değil diye sevindiniz onda da.
beyler bayanlar bu köpeklerin bu tür icraatleri meşhurdur. bakın yarın o verdikleri gece görüşler suriyede değil bizim ülkemizde şırnak da hakkari de üs bölgelerine sızarken kullanılacak o havanlar bizim askerimizi parçalayacak o makineli tüfeklerin hedefinde kendimiz olacağız.
tamam biliyorum biz burda konuşunca bi şey olmuyor ama işte olan yine bize olacak.
Türkiye sessiz kalıp baktıkça ölücez amk ölücez!
siz orada klavyeden yazarken vatan kurtarırken biz her gün bi saldırı bekliyoruz.
insanlar susuz yorgun görevlerde bitap düşerken nöbet tutarken siz o insanları unutuyorsunuz! kendine havuz yaptıracak rahatı bulan bi tuğun olduğu yerde belki sizin ki yine affedilir ki o adam kahramanmış sözde.
yalanın içinde yüzüyoruz ve bu bitmeyen suyu siz ve gerçeklikle bağı olmayan düşleriniz düşünceleriniz doğuruyor.
ben askere gelmeden önce nisanda terör biter diyen dayımın saflığını sanırım unutmayacam. oy verdikleriniz görmek istediklerini görüyor eğer hoşnut olunmayan bir durum varsa birileri sikiliyor. çürük bir sistem var. rahatı gören herkes kendini salıyor. kimsenin umrunda değil.
sizin apolitik umursamaz haliniz böyle devam ederse bu orospu çocuklarının verdiği silah o uçsuz bucaksız dağlarda sırtlarda sizin evladınızı öldürmek için gelicek.
şimdi hatırladım bunu yazarak bitireyim. 2012 senesinin (yanlış olmasın) haber küpüründe yazanlar halimizi çok iyi anlatıyor.
"annelere müjde yükümlü erler doğuda göreve çıkmayacak"
sanki sözleşmeli askerler bizim evladımız değilmiş gibi.
korkağız işte amk.
sandınız ki bu ülkede profesyonel bi şey vardır di mi? yok o da yok. elde yine evlat kaldı ama sizinki değil diye sevindiniz onda da.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar