bugün

lgbti ye olan nefret

insanları ötekileştirerek kendini bir halt sanan insanların lgbti'ye karşı içinde öfke,nefret,kin barındırmasıdır. sadece bununla da sınırlı kalmaz kimi zaman bu öfke saldırganlığa dönüşür ve hatta şiddete dönüşür. şu an bu başlığı açtığım için bile içinden bana gay,lezbiyen,ibne diyen insanlar var elbette. bu şahıslar hayvan haklarını destekleyen insanları da öküz sanıyorlar galiba.yazık.

içinizde nefret yerine bir parça anlayış,sevgi,saygı barındırırsanız dünyaya daha farklı gözlerle bakacaksınız. ilerde sizin çocuğunuzun da bir lgbti bireyi olmayacağının garanti yok. unutmayın bugün yaptığınız her şey yarın sizin çocuğunuzun da başına gelebilir. sokaklarda trans bireylerin parçalanmış ve dövülmekten kanlar içinde kalmış kıyafetleri değil, gök kuşağı renkleri dalgalansın.
edit: lgbti hakları insan haklarıdır. ben insan haklarına saygılı biri olarak burada da savunucuyum. bana heteroseksüel olduğum halde hakaret eden insanlar var, homoseksüellere yapılan ayrımcılığı siz düşünün. düpedüz terbiyesizliktir. ben bütün hakkı yenilen,ezilen,hor görülen insanların yanındayım çünkü bende bir insanım ama bazılarının insan olmadığı açıkça ortada. sözlüğe gelirken insanlığınızı çıkarıp bir köşeye atıyorsunuz galiba. sizin bedenleriniz değil aklınız çıplak...