bugün

galatasaray

Seyirci ve yönetim arasında farklı fikirlere sahip olanlar var ki anormal olan bu fikirkerin birbirine tahammülünün kalmamış olması. Genel olarak yapılan transfer maliyetleri ve teknik direktörün yeterliliği tartışılıyor Bu yüzden şu günleri hararetli geçirmekte.
Saha içine gelirsek bariz şekilde hazır olmadığını görüyorum.
Transfer konusunda fikirlerden sıyrılmak gerekirse alınan oyuncular iyi oyuncular özellikle mariano ve belhanda fark yaratacak düzeyde. Gomis ise güçlü bir forvet.
Gündemdeki isimler (yöneticiler de bu isimleri onayladı ve görüşmelerin sürdüğünü söyledi) fernando üst düzey bir defansif orta saha.
Ndiaye selçuk ile Forma yarışında olacak Ayrıca On Numara alternatifi olacak biri ama taraftarın baskısı selçuğun yedeğe çekişmesine sebep olabilir.
Feghouli Son aşamada olan bir transfer nihayete ermesi sonucu maliyeti fazlaca tartışılacak gibi ama yasin Sinan Rodriguez alternatiflerinin yanında zaruri bir ihtiyaç.
Elia vr clichy transferlerini neden Galatasarayın yapmadığı konusunda dün taraftarın çok rahatsız olduğunu gördüm ki benim fikrim de bı yönde.
Toparlamak gerekirse hazır olmayan ve binadan sahaya idare problemleri olmasına rağmen sağlam kadro oluyor ilk 5 alınacak iyi sonuçlar taraftarı stada çeker.
© copyright 2005 - 2026