bugün

yarbay songül yakut

kırmızı fularlı ya da kırmızı poşulu değil, kırmızı bayraklı şehidimizdir.
tahmin edildiği gibi çabuk unutulmuştur.. gündemde terör sempatizanı ailelerin terörist evlatları ya da akp iktidarına sahip çıkmak gayesiyle tankların üzerine üzerine koşan siviller gibi yer bulamamış, goygoy aracı olamamıştır elbet. çünkü sözde değil, özde şehittir.
gelgelelim hiçbir akabe fanatiği gelip de bu başlıklarda "biz sana ağlarız şehidim, bizim tarafımız belli, o yüzden birileri sevmez bizi bik bik bik" diye haddi olmayan laflarla zırlayarak artı kasmasın lütfen. bırakın haddinize düşmeyen insanları böylesine sahiplenir görünmeyi. vebaliniz koruyamadığımız bu şehidimizin üzerinde çünkü. yaşarken hak ettiği değeri göremediyse en temel sebebi sizin zihniyetiniz. sizin vaktiyle pek bir sempati beslediğiniz fettoşçuk tayfasıdır kızın hakkına giren. malum hükümetiniz döneminde değil miydi haksız iftiralara maruz bırakarak görevinden uzaklaştıranlar ve gayet rahat göz yumanlar.
ve koruyamayan da yine sizin iktidarınızdır. birileri bir adımlık yol için dünyanın benzinini yakarken, kaçak saray sofralarında çöpe dökülen binbir çeşit yemeğin haddi hesabı yokken sizin yönetiminizdir 15 şehidimizi aynı anda tek helikoptere bindiren. düşünün nasıl vereceksiniz bu yüzsüzlüğünüzün hesabını yaradana veya neye inanıyorsanız ona ? hırsızlık yalan dolan fuhuş alkol bunların hesabını verirsin de girdiğin kul hakkını nasıl açıklayacaksın..