bugün

tacizci ifşa platformu

Şimdi anlamadığınız bir şey var ondan problem çıkıyor.
Bir kadın seks muhabbeti de yapabilir istediği insanla. Siz nasıl göğüsleri çok güzel, kalçası mükemmel diye bir kadına yavşıyorsanız, kadın da kaslı diye, yakışıklı diye ve hatta zengin diye kriterler koyup yüz de verebilir,seks muhabbeti de yapabilir, fotoğraf da atabilir bu da kimseyi ilgilendirmez. Çünkü o durumda karşılıklı olur.

Burada olay bir karşılık alamayınca orospu diyenler, madem niye oranı buranı açıyorsun diyenler, istemediğini defalarca belirtmesine rağmen ısrarla çirkin şeyler yazanlar, evli barklı koca amcaların genç kızlara yazması vs.

Diyorsunuz ki her mesaj atan çirkini ifşalıyorlar, allasen biraz inceledim de sayfayı bir kadına böyle yaklaşılır mı? Bu kadınların rahatsız olması çok normal değil mi?

Kaslı olsa, zengin olsa, yakışıklı olsa bilmem ne, yok çirkin olunca sapık, tacizci damgası hemen. Bilader kimsenin karşısında ki tanımadığı kadına böyle iğrenç yaklaşmaya hakkı yok!
Yakışıklısını, zenginini ifşa etmeyip çirkinini ediyolarsa bırak onlar utansın ama bunu yapanların hepsi şerefsizdir, neyini savunuyorsun çirkinleri ifşa etme platformuymuş falan diye.