bugün

beşiktaş

Kendimce seneye kadro planlaması şöyle olması gereken takımım. Saçma sapan isimler söyleyip fmcilik oynamıycam.

Gidecekler aras, töre, beck, ömer, rhodolfo, veli, pektemek, milosevic, Pedro Frano

Kiralık gitmesi gerekenler, mitrovic

Şu an kiralık fakat kalması gerekenler, caner, talisca, abubakar

Şu an kiralık uzatılmaması gerekenler, Ersan*, Atınç, Demba*

Kiralık kalması gerekenlerin kalması halinde transfer yapılması gereken bölgeler STP STP SĞB AML/AMR ST

Defansta tosic Marcelo kalacağı için en az bir yeri garanti stoper alınacağını varsayarsak Ersan bedelsiz olarak alınırsa iyi bir rotasyon oyuncusu olur seneye.

Santrafor bölgesine eğer demba sağlığına kavuşmuşsa formda bir Demba gayet iyi bir Santrafor olduğundan bedelsiz kalırsa ordanda güzel bir avantaj sağlanır.

Geriye STP SĞB AMR/AML transferleri yani 3 bölge kalır. Bunun yanında tabi caner aboubakarın takıma kazandırılması ve talisca nın kiralık sözleşmesinin devam edeceğini varsaydık. Yani toplam 5 transfer. Gideceklerin en az 8-10 milyon euro kazandıracağı kesin. Bu da aboubakarın ve canerin bonservisinin alınması demek. Talisca kalacak dersek ersan ve demba ba da bedelsiz alınırsa. Sağ bek bedelsiz ve ya düşük bedelli bir genç alınırsa. Sadece stoper ve kanat oyuncusu için sağlam bir para harcayarak yine çok harcama yapmadan mükemmel bir takım kurulabilir. Haddim olmayarak kafamdan geçenleri yazdım. Ben böyle şeyleri okuyunca "sen bilir kişi misin? Sen uzman mısın? Sen kimsin lan!!!?!! Diye köpürürüm çünkü. Mütevazi davranmaya çalıştım.
© copyright 2005 - 2026