football tycoon

ilk haftasını kaçırdığım fakat öbür 4 haftasını kayıpsız atlattığım oyun. telafisi varmış zannedersem öyle bir açıklama yapmışlar. sao caetano takımıyla liderliğin keyfini sürmekteyimdir. ulu lig 2 ye de sondan kapağı atmışımdır , hepsine benle karşılaşmadıkları sürece başarılar mı dilesem sorusuna kafam takılmış bir biçimde bu garip entry mi sonlandırıyorum.**


not: tdp ye dikkat beyler , bitince çok ağlıyorsunuz. ağlayan arkadaslardan biliyorum belli bir seviyede tutmaya çalışın. 160 ta tutmaya çalışıyorum ben mesela.

not 2 : kazanamayan arkadaslar, çogu insan oyunu çözememiş vaziyette 4 4 2 normalle çıkmaktalar sahaya. acımayın tam karşı taktiği olan 3 5 2 defansifle çıkın. göreceksiniz farklı galibiyetler ard arda gelicek.

not 3 : çok uzattım farkındayım ama sabah 5 - 7 arası * transferde çok ucuza süper oyuncular bulabilirsiniz. teklifler genellikle en az 8 - 9 saat önceden verilmiş falan oluyor , aksiyon bitimine 10 - 15 dk kala fazla para harcamadan alabilirsiniz takımınıza yeni starınızı.

sao caetano tüm uuser takımlarına başarılar diler....