bugün

liselilerden nefret etme sebepleri

Şu lafa ayar oluyorum mna koyayım. " Sende bir zaman liseliydin."

Evet liseliydim ama beynim basıyordu. Konuşulanı dinliyordum sonra yorumumu yapıyordum. Genelleme yapmıyorum ama afedersiniz b.k gibi bir nesil var. Ne anlatılanı dinliyor, ne de bilgisi var. Sikimsonik google ' ı kullanıyor sadece vikipedia da ne varsa elemanın telefonunda zaten. Soru sorulduğunda şap telefon vikipedia. Sanki telefona soruyoruz anasını satayım.

Beynin yok mu senin. Beyninde research yapamıyor musun? O telefona bakacak önce. Ha bir de şu var. Google amca ne derse doğru. Karşılaştırma yok. Beyin yok ki karşılaştıracak. Çalışma yapıyoruz, kardeşim geldi. Abi işte bir kaç sorum var filan. Sor dedim. Başladı işte bir kaç konudan bahsetmeye. Dinledim, anladım sorunlarını.

Başladım anlatmaya. Yanında da 2 tane fırlama var onlarda aralarında anlaşmışlar soruyu benim ufaklık sorsun diye. Neyse, arada lafı kesip soru soruyorlar. Bakın bir anlatayım iyi dinleyin sonra bütün sorularınızı sorarsınız diyorum. Yok arkadaş. Hepsi mi birbirinden ileri zekalı bunların. Fazla zeki olmayın, negatif bir enerji veriyorsunuz etrafınıza. Azıcık dinleyin. Dinlemiyorsanız bile dinliyormuş gibi yapın anasını satayım çok mu zor?

Not : herkes böyle değil tabi ama üzülerek söylüyorum çoğunluk böyle.
güncel Önemli Başlıklar