bugün

güzin abla

Sözlükteki ergenlerden biri kadını trollemiş galiba.

***
Annemle babam birbirini aldatıyor. ikisini de başkalarıyla mesajlaşırken yakaladım. Onlarla aynı evi paylaşmak istemiyorum. Ama maalesef evden ayrılmak için daha çok küçüğüm.
Birkaç sene önce babamın annemi aldattığını gördüm. Daha doğrusu başkasıyla yazıştığını. Ben o kadını tanıyorum, çok da severdim o zamana kadar. Ardından babamın geçmişte de annemi aldattığını keşfettim.
Şimdi ise annemi yakaladım. Annem son zamanlarda değişik davranıyordu. Ben de şüphelenmiştim ve annemin telefonuna baktığımda haksız olmadığımı anladım. Annem de çok uzun süredir babamı aldatıyormuş. 2014 yılından beri bir adamla mesajlaşıyor. Sonuç olarak ikisi de birbirini aldatıyor. Ben babama son zamanlarda sıcak davranamıyordum. Anneme hep çok iyi yaklaşıyordum. Üzülmesin diye... Ama annemin de aynı şeyi yaptığını öğrenince ikisinden de tiksinmeye başladım.
Artık onlarla aynı çatıyı paylaşmak istemiyorum. Henüz 13 yaşında olduğum için ayrı eve çıkma şansım da yok ne yazık ki.
Ancak bana bir sürü imkan sunuyorlar, her istediğimi yapmaya çalışıyorlar.
Birbirlerine rol yaparken bana da rol yaptıklarını düşünüyorum. Lütfen bana yardım et Güzin Abla. Ben bu yükü kaldıramayacak kadar küçüğüm. Bütün bu olanlara göz yummak istemiyorum. Ama ailemin dağılmasını da istemiyorum... ◊ Rumuz: Küçük yaşta
****