bugün

kız whatsapp grubu

istihbarat düzeyinde çalışırlar. birbirleri ile sürekli iletişim halinde olup, onlardan olmayan kadın/erkek herkesin gıybetini yaparlar, soğutma çabalarına girişirler. erkek her daim içinde bulunduğu ilişkisini sevgilisi ile mahrem bir çerçevede yaşadığını zanneder. halbuki durum bunun tam tersidir. penisinizin boyundan ona aldığınız iç çamaşırına, götürdüğünüz mekandan gece uyuduğunuz hallere kadar her şeyi bilirler. "kız whatsapp" grubu ölüm gibi bir şeydir. öldürmez ama süründürür. sevgiliniz ile ilişkinizi kendi mahreminizde sürdürebilme imkanınız olsaydı şayet, belki de evlilik bile gerçekleşebilirdi. ama grubun azrailleri sizin canınızı almaya çalıştığı için sevgiliniz bir süre sonra sizden soğur ve anlamsız triplere girer.

eğer çok basiretsiz bir erkekseniz, size daha kötü bir durumdan da bahsedeyim. (bkz: pms)

sadece sevgiliniz bu stresli döneme girmiş olsa bir şekilde idare edebilirsiniz. ama öyle bir şey düşünün ki, bu grubun kadınlarının hepsi hemen hemen aynı dönemde bu illet dönemin pençesi altına girmiş. voohoohoo hooovvvv.. sıçtın sıçtın..

çok kızıyorum size hatun kişiler. evleneceğim kadını benden uzak tuttunuz, beni hep kötülediniz. bir gün olsun evde pineklemek istemem bile sizin nazarınızda "bakk bakk işteee.. götünü bile kaldırmıyor senin için.." oldu. vay amk arkadaş. neyse canınız sağolsun ama seda simsarı, seni affetmeyeceğim.

nam-ı diğer; ölüm grubu

edit: bu kadar detayı bilme nedenim ise şu;

kız kardeşim var. ve ben onun sayesinde harem hayatı yaşadım. arkadaşları benim etrafımı çevreledikleri an, whatsapp'da dönen o gıybet dolu konuşmalarını paylaşıyorlardı. aman allah'ım.. tüylerim diken diken oldu şu an. oyşş..