filli boya 8 mart dünya kadınlar günü reklamı

milletçe kadınlarımıza ne kadar kötü davrandığımızı gösterip, yapmamamızı söyleyen yanlış yaptığımızı böyle tokat gibi yüzümüze vuran reklamdır.
hayatımızın her evresinde, o hayatımızın tam merkezinde olan kadınlarımıza ne kadar kötü davranıyormuşuz meğerse. ha bundan haberimiz yokmuydu ?
tabiki vardı azizim. dürüst olalım şimdi hepimiz kötü davrandık. hepimiz kalp kırdık. üzdük ağlattık belki bağırdık belki yetersiz gördük vs.. vs..
bunu yaptık arkadaşlar ve bunları yapmamamız gerektiğini 8 mart dünya kadınlar günü olduğundan mütevellit bir firmanın çektiği reklam filminden tekrar ! öğrendik.

bir kadından hayata gelip aciz, zayıf, korkak, ürkek, savunmasız çırıl çıplak bir halde yıllarımızı kucağında geçirip biraz büyüyüp ayakta durabilmeyi başardığımız halde ve hala ona muhtaç olduğumuzu bildiğimiz halde, ömrümüzün yarısından fazlasının bir kadın tarafından dolaylı yollardan olsa bile çekip çevrildiğini bildiğimiz halde ilk fırsatta onlara kötü davranmak ve o aciz olduğumuz zamanları unutmak ne kadar nankörce !

sizler ne hissettiniz bilmiyorum ama ben gerçekten utandım. toplum olarak hep birlikte ıslah olmamız, daha saygılı ve daha anlayışlı olmamız dileğiyle. iyiki varsınız.

emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.