bugün

tipsiz olmak

ay götüm.. kendisi adriyana lima mıymış?

tamam evet kabul ediyorum şahsen ben de biraz daha güzel olmak isterdim eğer benim elimde olsaydı ama çok da bi tarafımda değil millet beğenmiş beğenmemiş. eğer güzellik uğruna bi şeyler yapacaksan da aynaya baktığında kendini beğenmen için yapacaksın. önemli olan senin ne düşündüğün.

evet ne diyordum, ben de şahsen çok güzel bir kız değilim. 22 yaşımdayım şimdiye kadar ilgisini belli etmeye çalışan bir (1)** kişi oldu. geçen sene çok takıyordum kafama ama şimdi düşünüyorum da istediğim mesleği yapıcam, istediğimde güzel arkadaşlar edinebiliyorum, çok kompleks olmasalar da birden fazla ilgi alanım da var. bi şeyler öğrenmek yeni insanlarla tanışmak çok zevkli. güzel bir ailem var. nasıl desem şöyle durup düşündüğümde beni rahatsız eden bir şey gelmiyor aklıma. keşke şu da böyle olsaydı demiyorum.

hani düşünüyorum da hani tanrı bi yerden alıp bi yerden veriyor ya. eğer bana deseydi ki hayatının çoğunda saçma sapan insanlar yüreğine dert olacak ama güzel bir kız oalcaksın, diğer seçenek olarak da için rahat olacak şartlar yukarıda anlattığım gibi olacak ama şimdiki tipine sahip olacaksın. kesinlikle şimdiki durumumu seçerdim.

insanlar güçsüz, insanlar zayıf. sen güçlü olmalısın, tek başına da eğlenebilmelisin. milletin gözüne sokmadan saygısızlık yapmadan. işte o zaman o güçsüz insanlar sana tutunmaya çalışacakalr ve sen de "çok tipsizsin sen tutunma" deyip silkelenebileceksin. tutunacak dal aramayı bırak direkt ağaç ol sen. yapabilirsin, yap..
güncel Önemli Başlıklar