bugün

15 temmuz 2016 darbe girişimi

Aynı menzile yürüyenler tarafından 15 yıl boyunca semirtilen, güçlendirilen, kadrolaşan bir grubun, gücü ve rantı tek başına yönetmek adına kalkıştığı eylem.

Ülkenin geleceğine yönelik yapılan bu hainliğin önlenmesinde en büyük katkıyı sağlayan vatansever, onurunu ve şerefini satmamış, kandırılmamış ve ne istedilerse vermemiş tsk mensupları, şu günlerde itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor.

15 temmuz sonrası, parti binasına atatürk resmi asan, birlik ve beraberlik çağrısı yapan bu gruh ne hikmetse, kullanışlı medya tetikçileri eliyle hedef göstermeye başladılar vatansever tsk mensuplarını. (bkz: cem küçük) (bkz: nagehan alçık) (bkz: rok)

Bu fetö dönmesi ve yalancılığı tesçilli medya tetikçileri, kumpas davaları döneminde, ellerinde tapeler ekranlarda canhıraş savunuyorlardı. Hakimler, avukatlar daha iddanameyi görmemişken.

ilginç günler yaşıyoruz. Medya tetikçileri, kullanışlı satılık kalemler iş başında yine. Hayırlısı, ne diyelim.

Not: darbe önlenmesinde vatansever tsk mensuplarının katkısına inanmayanlar, bir zahmet mısır tahrir meydanında tankların üzerine çıkanların nasıl katledildiğini izlesinler. Eğer bu askerler kışladan çıksaydı ve denildiği gibi kemalistler darbeye katılsaydı neler olabileceğine dair görsel fikre sahip olabilirler.

Not 2: bankasya'ya para yatırdı diye içerde olan insanlar varken, kredi ile yalı alan, zamanında fetö siki yalayanların hala ekranlarda neden olduğunu sorgulasınlar. Omurgasız ve satılık tetikçi "gazeteci" lerin maliyetini hesaplasınlar. Çünkü fetö dönmesi olup da ekranlarda hala en yüksek perdeden birilerini hedef göstermek masraflı olmalı.