bugün

uludağ sözlük

3 aydır kafa izninden dolayı girmediğim sözlük.
bir süre sonra niye kafa izni aldığımı, neden girmeyeyim amk sitesine dediğimi unutmuşum. 3 aydır hiçbir sikim değişmediğinden olsa gerek hatırladım niye girmek istemediğimi. bikaç örnek ve bunlar sadece şu an sol frame de gördüklerim;
allahın oğlu recep tayyip erdoğan
allah recep tayyip erdoğan ı korusun
şakacıktan kürt arkadaşı kezzap kuyusuna atmak
sokak hayvanlarını beslemek insan hakkı ihlalidir
kürt olduğum için araba alamıyorum
kassız erkeklerin yaşama amacı
dersimli bir ermeni denince ilk akla gelen isim
büyük penisli olmanın dez avantajları

uzayıp gider biraz daha baksam.
beyler, bayanlar bunu daha önceden söylediler mi bilmiyorum ama ne yapıyorsunuzsayın amınakoduklarım?
amacınız ne? o kadar çok sikmişsiniz ki sözlüğü, o kadar çok bıktırmışsınız ki insanları saçmalamalarınızla. gitmişler. ve siz hala farkedememişsiniz. şşş aloo?! siz size kalmışsınız lan! körler ve sağırlar olarak birinizi ağırlıyorsunuz. troller, ırkçılar, ego tatmincileri, sözlük nedir hakkında bir sikim bilmeyen insanlar, kurabileceği maksimum cümle sayısı iki olan ve onu da içinde "din, allah, ateist, kürt, türk, foşik, öşek, tayyip, ırk, şöyle olan erkek, böyle olan kız" yazmadan kuramayacak insanlar olarak başbaşa kalmışsınız. kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.
çevrenizde o küçücük beyninizde canlandırdığınız şekilde girdiğiniz irite edici entrylere sinirlenecek normal insan kalmamış. ve siz olanca arsızlığınızla delik deşik ettiğiniz sözlüğün başka neresini sikebilirim diye çevresinde geziyorsunuz, leşin çevresinde dönen çakallar gibi...
© copyright 2005 - 2026