bugün
- hikayeyi devam ettir55
- enteresan neden kavga yok7
- üç harflilerden korkmak5
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- 28 temmuz 2026 depremi5
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak12
- adalarda bisiklet sürmek4
- çekirge4
- evreşe yollarını dar olmaması4
- arkadaşlar bakar mısınız28
- sözlük yazarlarının saatleri9
- kürk giyen erkek6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak8
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- kavganın kazananı yoktur5
- sigara 1000 tl olsa bile içerim3
- diyojen den fıçı bira istemek3
- filozofların aileden zengin oldukları gerçeği3
- sedef adası3
- uysaljakoben17
- traş olamamak3
- pilot bir erkekle sevgili olmak10
- mezoterapi9
- bisiklete velespit diyen insan2
- bu suyun esansı eksik ağam2
- birayla patates kızartması2
- esaslı bira2
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- sokakta kavga teknikleri13
- ilk buluşma2
- ikea2
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- vakıf üniversiteleri2
- özür dileyip kusura bakma diyen insan3
- köy evinde sex yapmak4
- nickten isim tahmini yapmak72
- i dünya savaşı sonunda sibirya da itilaf işgali2
- piyango alma sebepleri2
- çok içen yuzır2
- karadağ'dan türk vatandaşlarına vize5
- hayır lokma dağıtmak2
- türklerin islama göre yaşamaması4
- forlove192
- pulsar2
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- gerilla anaları4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- unutulmayan sadakat örnekleri3
bir insanda her şeyden önce şans olacak sevgili uludaşlar tamam bütün bir sene çalışmadım ama öbür yandan da gayret gösterdim; kafa iznimi aldım (3 ay) cep telefonumu anneme saklattım, müziğe dalmayayım diye ipod'u anneme teslim ettim. * *. hatta sınavdan bir gün önce yapılan o güzelim patates yemeğini bile yemedim. niye?.. pul biberi boca ederim ishal olurum,yarın sınava giremem diye. yemedim o patates yemeğini tüm gece çalıştım, çalışmam gece 2 gibi bitti. son bir ipodumu çıkardım. grup deli'den osym götümü ye'yi dinledim. uyandım gibi göründüm beş saatin sonunda. sabah oldu. henüz uyandığımda uşağımın karımın yanın... öhöm öhöm pardon henüz uyandığımda osym'nin götümü yiyeceğini farketmedim sıçmadım, osurdum; yıkandım, paklandım. beş saatlik uyku ve kısa bir duşun ardından sınava hazır gibiydim!
pıt!!!
amına koyim o da ne ishal olmuşum laannn. ne yapacağım?.. sıçtım, çıktım!.. ter, titreme, hafiften bir bok kokusu!.. zotre dame'ın kamburu gibi sıçmamak için yürüyorum adeta 13 numaralı sırama oturmaya giderken.o da ayrı bir konu arkadaş ne şanstır 13 götümü hareket ettirebilsem döndericem götümü 13'ü, 31 gibi okuyacağım apayrı bir motivasyon olacak. ama götümü hareket ettiremiyorum ettirsem bir pıt veya bir çıt sesi bir do sesi yayabilirim. neyse gitti!.. başladım süperim, harikayım ben marmara bekle beni ben geliyorum. dur şu anneannemin okuyup üflediği suyu bir içiyim. içtim.o da ne?.. bir pıt pıtırtı, çıtırtı. karıncalanma 10 dakika geçti iyiyim. tekrar başlar bu can çözmeye. ve sınavı tüm bu talihsizliklere rağmen (ishal, 5 saatlik uyku, 20 günlük çalışma, 13 numaralı sıra) iyi geçer... kerevete siz çıkın da ben tuvalete çıkıyorum.
not: sıra numaramın 13 olduğunu söylemiştim. ve ed-sos ve sos2'den sadece 4 boşum vardı. ürkünç olan ise iki testte de 13. soru boştu. bir saniye kapı çaldı.
- o da ne psyco?.. hayııııııııııırrrrrr.
(bkz: based on a true story)
pıt!!!
amına koyim o da ne ishal olmuşum laannn. ne yapacağım?.. sıçtım, çıktım!.. ter, titreme, hafiften bir bok kokusu!.. zotre dame'ın kamburu gibi sıçmamak için yürüyorum adeta 13 numaralı sırama oturmaya giderken.o da ayrı bir konu arkadaş ne şanstır 13 götümü hareket ettirebilsem döndericem götümü 13'ü, 31 gibi okuyacağım apayrı bir motivasyon olacak. ama götümü hareket ettiremiyorum ettirsem bir pıt veya bir çıt sesi bir do sesi yayabilirim. neyse gitti!.. başladım süperim, harikayım ben marmara bekle beni ben geliyorum. dur şu anneannemin okuyup üflediği suyu bir içiyim. içtim.o da ne?.. bir pıt pıtırtı, çıtırtı. karıncalanma 10 dakika geçti iyiyim. tekrar başlar bu can çözmeye. ve sınavı tüm bu talihsizliklere rağmen (ishal, 5 saatlik uyku, 20 günlük çalışma, 13 numaralı sıra) iyi geçer... kerevete siz çıkın da ben tuvalete çıkıyorum.
not: sıra numaramın 13 olduğunu söylemiştim. ve ed-sos ve sos2'den sadece 4 boşum vardı. ürkünç olan ise iki testte de 13. soru boştu. bir saniye kapı çaldı.
- o da ne psyco?.. hayııııııııııırrrrrr.
(bkz: based on a true story)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar