bugün

erkeklere haksızlık yapılması

çok nadir de olsa karşılaşabildiğimiz bir durumdur. ancak bu şekilde değil.

olayları mercek altına alalım diyip yanlış örnekler vermişsiniz. o örnekler üzerinden gidersek eğer;

--spoiler--
bir erkek öldürüldüğünde kimsenin umurunda olmaz. kimse haber yapma, ve kimse hak savunmaya çalışmaz. cinsiyetlere bağlanmaz.
--spoiler--

her gün haberlerde öldürülen erkekleri görüyorum ben. flash tv mi izliyorsunuz ?

--spoiler--
kavgalarda erkek kadını öldürdüğünde, sapık, tecavüzcü ve rezil olarak herkese yayılır. haberlerde rezil edilir.
--spoiler--

erkek kadına tecavüz ediyorsa tabii ki tecavüzcü denir buna. sırf kavga etti diye kime sapık denmiş ? kime tecavüzcü denmiş? ne diyelim bunlara, mahmut mu diyelim? erkek katillere haksızlık yapıldığını düşünüyor olmanız ne kadar tuhaf.

--spoiler--
ama bir kadın bir erkeği öldürdüğünde, kahraman ilan edilir. herkes feministlik edebiyatı yapar. öldürülen erkeği tecavüzcü ilan ederler.
--spoiler--

tecavüz eden veya tecavüze yeltenen bir erkeği tecavüzcü ilan etmenin neresi anormal ? katil kadının kahraman ilan edilmesinin sebebi, namusunu korumuş, tepkisiz kalmamış ya da ölümden kurtulmuş ve karşıdakini öldürmekten başka çaresi kalmamış olduğundandır.
sanırım sizin biraz kafanız karışmış. erkeklere haksızlık yapılması başlığı altında misal iş hayatında cazibesini kullanan kadınlar yüzünden terfi alamamış çalışkan erkekleri veya sırf otobüste yanlışlıkla çarptığı için sapık yerine konmuş beyleri örnek olarak verseydiniz evet, erkeklere bazen haksızlık ediliyor derdik.