bugün

euro 2008 a grubu

ilk maçlar sonunda çeyrek finale çıkan takımların belli olduğu grup. boşuna ihtimaller denizinde kulaç atmaya gerek yok sanırım.

ilk maçta oynanan futbola, zaten bok gibi olan defansta oluşan eksiklere bakıldığında ve buna birde isviçre'nin ev sahibi olması ve ikinci maçta havlu atmasının önüne geçilmek istenecek olması buna paralel olarak maça lubos michel'in atanması eklendiğinde maçı kazanma şansımızın çok düşük olduğu bir gerçek. diğer tarafta son maçı riske etmek istemeyecek portekiz ve çek cumhuriyeti'nin maçı sabaha kadar beraberliğe kitleyeceği malum. bu durumda, hadi isviçre maçından 1 puan aldın diyelim, çek cumhuriyeti'ni son maçta 2 farkla yenmen lazım. adamların defansının ve kalecisinin ne kadar sağlam olduğu ortada, bırak 2 farkı, bu s.kindirik hücum organizasyonlarıyla gol atabilirsen öp şeyine koy.

birde dünden beri ''portekiz bizim rakibimiz değildi zaten'' saçmalıkları überzeki yorumcularımız tarafından dillendirilmekte. kimin rakibi kardeşim bu portekiz? hadi bir mucize oldu çeyrek finale kaldın, almanya'yla eşleştin. ''almanya bizim rakibimiz değil'' diye maça çıkma o zaman. avrupa şampiyonasındasın lale, kalan maçların faroe adaları veya ermenistan'la * değil. bir kişi çıkıpta kendine gel demiyor şu heriflere.

neyse sözün özü şimdiden geçmiş olsun. ''umarım bu entry popoma girer'' demeyeceğim çünkü maalesef girmeyecek. hadi tamam lan içinde kalmasın, inşallah girer.