bugün

gano excel

Titan saadet zincirinin islami versiyonu. islami dolandırıcılık. Ulan bi bitmediler. Gerçi neden bitsinler, mal bitmiyor çünkü memlekette. Ama Acıyorum lan bu ibnelere inanıp umut bağlayanlara.

Bugün namazında niyazında, milli görüşçüler'in bünyesinde çalışan bir arkadaşım açtı konusunu, 'ya bi siktirgit' dedim. Gano excel dedi, derken bile zorlandı, davut diye bir heriten bahsetti, çok değerli bir insan dedi. 'değerli insan' lafını duyunca ben direkt anladım zaten titan zinciri gibi bir bok olduğunu.

iki sene evvel gene bu sistemle bilgisayar programı satan bir tayfa kuzenime sarmış, bu mal da inanmış zengin olmanın hayallerini sikiyor. Zar zor inandırdık bu işin dolandırıcılık olduğunu, ya da benim korkumdan inanmak zorunda kaldı. Lakin bu ibneler gerek telefondan, gerek sosyal medyadan hala taciz ediyorlar çocuğu. Buluşmak istiyorlar. Tamam lan dedim, ayarla buluşmayı ben de gelecem. Buluşma ayarlandı, buluşma günü geldi çattı. Dandik bir cafe ye çağırdılar bizi. Bu mallar giyinmiş takım elbise falan, triplere girmişler. Holding falan. Kuzenime kafayı takan çocuk karşıladı bizi, oturduk. iki muhabbet ettikten sonra, şimdi sizi çok değerli bir insanla tanıştıracağım dedi. Ben de böyle orta yaşlı bir adam bekliyorum amk. Gele gele 22 yaşında üniversite öğrencisi malın teki geldi. 'Sen misin lan çok değerli insan' dedim. Biraz münazara ettik. Ben saydırıyorum tabi, hani oğlum holdinginizin binası nerede falan diye göt ediyorum sürekli. Sonra işi zenginlige getirdi çakal. ben cok iyi kazanıyorum, hatta aileme bile bu iş sayesinde destek olmaya başladım abi deyince, kolundaki saati göstererek, "o yüzden mi 20 liralık saat takıyon lan' dedim. O son göt edişim oldu zaten, cevap vermesine bile izin vermeden postamı koydum kalktık gittik, bir daha da aramadılar bizim malı. Öyle göte böyle yarak.