bugün

17 yaşındayım 8 tane sevgilim oldu

Bundan 4 sene önce;

Sitenin dışında kalan çardaklarda oturuyorum sigara içiyorum.4-5 kişilik 10-13 yaşlarında bir kız grubu geldi oturdu. Birden bakındım etrafa ' şimdi çocuklara kötü örnek oluyorsun diye biri birşey dese lafım olmayacak söndür villi sigarayı' diye düşünüyordum ki aman tanrım.. Hepsi sigara çıkardı bir yakışları var hapishane ağası gibi oturuşta öyle. Noluyoruz demeye kalmadı aşktan meşkten konuşmaya başladılar. içlerinden biri dikkatimi çekti 12 yaşındaymış ama tipi 8-9 ancak eder. Sordum;
Sen aşık mı oldun? Diye

Kız (iki bacağını açmış bir eliyle sigarasını çekiyor derin derin bakıyor etrafa, iflas eden çok başarılı bir arkadaşım vardı koca şirketi bir oyunla battı onda görmedim o kederi)

- evet abla 10 kişiyle çıktım ama birini sevdim hemde çok sevdim. Onu unutamıyorum.
(hemde çok sevdim derken acıyla gözlerini kapatıp kalbine elini koyuşu vardı o ne öyle)

Şaşırmış vaziyette sordum. Neden ayrıldınız peki?

Kız: Aldattı şerepsiz.

Gülmekle gülmemek arası gittim geldim. Hayırlısı olsun üzülme' diyebildim.

Kız: Sağol abla. O hep kalbimde kalacak.

iç sesim : Eheh tabi inş hank honk rüya mıydı bu ya noluyo ya????

Not: insanlar siz çok mu normal geçirdiniz ergenliği hiç mi sözde aşık olmadınız? Olduk da biz böyle sevgili olmadık , aldatmadık, rahat rahat söylemedik , ne bileyim kıytırık yüzük takıp sozluyuz 18 e gelince evlencez demedik. Baktık, derslerde yardım ettik, ne bileyim montumuzu montunun üzerine astık, kimimiz saçını çekti kimimiz çelme taktı. Ama bunlar bir tuhaf.

insanı şoka uğratan sözlerden biridir.