bugün
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri9
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek15
- gençler isyan ediyor6
- yeşil gözlü kız10
- başkalarının mutluluklarını izlemekten bıkmak7
- kabak tatlısı kapatılsın6
- atatürk'ün boyunun 164cm olması17
- chp kapatılsın kampanyası10
- cemevinde arada lokma yemek vs dağıtılması6
- teklif edilen kızın aşağılaması5
- bu sen misin4
- özgür özel ekibinden 28 istifa4
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler5
- masklavi'nin düşünceleri18
- durduğun yerde terlemek5
- sıkıntı vermeyen akraba5
- chp'nin hali ne olacak46
- sigortanizi nerden yaptırıyorsunuz2
- gammazlar çetesi16
- olasılıkları içinden en kötüsünü seçmek5
- yaz yıldırım'ın 6 bin liralık makarna yemesi2
- alparslan türkeş3
- araplar bizi sırtımızdan vurdu5
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz4
- gavurlar niye müslüman olmuyor11
- trt makam aracıyla uyuşturucu taşınması3
- vice city eğitim ve araştırma hastanesi3
- biraderix2
- bisiklet marka tavsiyesi7
- karamel4
- konfor alanından çıkmaya cesaret edemeyen insan3
- sevgiliden ayrılınca spor salonuna yazılan erkek3
- sivaslılar kapatılsın2
- leonard cohen3
- aptal insan tarifi5
- insan ilişkilerinden çıkarılmış en önemli ders3
- iran'ın hürmüz boğazı nı kapatması7
- gay lik alametleri2
- kale3112 de olup true da olmayan ne var5
- çayı demli içmek2
- düşen ekmeğin yağlı yüzünün halıya denk gelmesi3
- travmalarınızdan kurtulamazsınız3
- katatespizartmasi17
- kemal kılıçdaroğlu7
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron18
- atatürk'ün boyu3
- çarpık demokrasi4
- iran'ın benim boğazımı kapaması3
- hoşlanılan kızla buluşmadan önce eskorta gitmek3
- grok vs gemini vs chatgpt10
ben size başkasını söyliim. şimdi bunlar dışarda bir pazarlama timi kurdurmuşlar oradan müşteri topluyorlar! Bilim bakalım kimleriiii?
Arıyor yavru ses diyorki efendim deepbrows bey lemi görüşüyorum... eveeet. yaptığımız raştırmaya göre sözleşmeniz yenilenmemiş ve bitmiş sizi ttnet e alalım titelim felan filan ben tırmandırıyor şartlar nedir felan derken ki onlar ayrı bir yazı ... esas bakla çıkıyor. Efendim siz bizim alt pazarlama şirketlerinden birinden data alıyorsunuz ve bunların hızları çok düşük... ba baba ababaaa diğer şirketi kötülüyor hem malını satıyor hem tü kakaa .. EEEE diyorum işte o yüzden sizin hızınız sürekli düşük oluyor sürekli kesiliyor . Firmama dönüyorum diyorum ki niye 16 Mb alamıyorum ... cevap .: Efendim santrala uzak işte hattınız en fazla 12 alıyor da felan. Şimdi insan arada kalıyor bir ara fiyat kota , diğer taraf kazık ama hızlı o da 10 güne bitiyor. Çakal ne kelime ne kelime yetmez ki başkasını da bu millet henüz öğrenmemiş aklımıza getirmek bile hayal ki?!
Kendi ülkemizin değerleri ile halkımız ile alay eden bu tip kurumlar özellikle BTK denetiminde olduğu halde rekabet kurumu bu bilgileri bildiği halde . Hala bu asırda halkını kazıklamak değil belki ama kesinlikle dolandıran kurumların şirketleşmesi ve çalışması insanlık onurumu zedeliyor benim Bana çok ağır geliyor özellikle kendi vergilerimizle kurulan bir kurumun yabancı elinden bizleri aldatması birgün başkanı olacağım bu ülkede ilk kurtaracağım boyunduruktur. !
Arıyor yavru ses diyorki efendim deepbrows bey lemi görüşüyorum... eveeet. yaptığımız raştırmaya göre sözleşmeniz yenilenmemiş ve bitmiş sizi ttnet e alalım titelim felan filan ben tırmandırıyor şartlar nedir felan derken ki onlar ayrı bir yazı ... esas bakla çıkıyor. Efendim siz bizim alt pazarlama şirketlerinden birinden data alıyorsunuz ve bunların hızları çok düşük... ba baba ababaaa diğer şirketi kötülüyor hem malını satıyor hem tü kakaa .. EEEE diyorum işte o yüzden sizin hızınız sürekli düşük oluyor sürekli kesiliyor . Firmama dönüyorum diyorum ki niye 16 Mb alamıyorum ... cevap .: Efendim santrala uzak işte hattınız en fazla 12 alıyor da felan. Şimdi insan arada kalıyor bir ara fiyat kota , diğer taraf kazık ama hızlı o da 10 güne bitiyor. Çakal ne kelime ne kelime yetmez ki başkasını da bu millet henüz öğrenmemiş aklımıza getirmek bile hayal ki?!
Kendi ülkemizin değerleri ile halkımız ile alay eden bu tip kurumlar özellikle BTK denetiminde olduğu halde rekabet kurumu bu bilgileri bildiği halde . Hala bu asırda halkını kazıklamak değil belki ama kesinlikle dolandıran kurumların şirketleşmesi ve çalışması insanlık onurumu zedeliyor benim Bana çok ağır geliyor özellikle kendi vergilerimizle kurulan bir kurumun yabancı elinden bizleri aldatması birgün başkanı olacağım bu ülkede ilk kurtaracağım boyunduruktur. !
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar