bugün

öğretmenden dayak yeme hatıraları

şimdi bi gün gene bi beden dersi. dördüncü sınıftayız. bizim sınıf örtmeni matematikle bozmuş kendini. müfredat sikinde değil müzik dersi matematik, beden dersi matematik, resim dersi matematik. paso matematik geometri anlatıyor kadın. bıktırdı artık.

bende sınıf başkanıyım o ara. bi gün yeter lan dedim. topladım çocukları ''beyler'' dedim. ''bu beden maç yapıyoruz sikerim yeter artık'' dedim. ''hoca kızar lan'' dediler. ''bana kızsın aq dedim jcma çıkarttı dersiniz''. neyse biz çıktık bahçeye takımları kurduk. (zaten hep aynı takımlar aq) kızlarda çıkmış aptal aptal geziyolar bahçede. bi kaç inek sınıfta ama. oç yalakalar. korkmuşlar.

hoca sınıfa giriyo moruk. bakıyo üç beş kişi. bi soruşturma. ''nerdeler''. ''hocam dışardalar jcma gelmicek hoca, top oynucaz'' dedi.
hoca fitil tabi. tek nefeste bahçeye. önce salak salak dolaşan kızları görüyor teyit ediyor jcma ismini alıyor. sonra bize doğru geliyor.

ben o sırada forvetteyim. ileri degaj bekliyorum ama top gelmiyor. oysa boşum. amına koyim uyanamadım da olaya kimse koşmuyor. herkes çakılı sabit. ben hala ilerde top bekliyom. karşı kaleci ''jcma'' dedi. ''noluyo lan'' dememe kalmadı sol kulağımda bi tokat patladı aq. bi silkelendim toparladım. içimde bi korku hasıl oldu. bizim çocuklar put. hoca bağırıyor kızlar götüm götüm kaçma peşinde. ''çabuk sınıfa'' falan dedi bu fırsatı bulunca arkama bile bakmadım doğru sınıfa yürüdüm aq.

sınıftada bütün erkeklere bi sıra dayağı cetvelle. tahtadan.

bi hafta konuşmadı kimse benle. ama kimse bilmiyordu ki bu jcma'nın sisteme yaptığı ilk başkaldırı idi. sonrada öyle devam etti. jcma bir daha hiç dayak yemedi. çünkü öğrendiği bişey vardı. sistem orospu çocuğudur. orospu çocuklarına orospu çocuğu gibi muamele edilir.

liseden de bol bol anı var. okuyun şunu ipneler. okuyunda artı basın onuda anlatırım sonra. o kadar yazdık lan ibnelik etmeyin. jcma'nın adıyla okuyun.