bugün

binali yıldırım ın halkı salak sanması

bu ülkede naaş pazarlığı yapılıyor, kan parası alınıyor ölen kişinin yakınları davadan vazgeçebiliyor. yeni cinsel istismar kanunu da böyle sonuç doğuracak.
15 yaşındaki kız çocuğumuz tecavüze uğruyor. bunu yapan yetişkin bir iş adamı. yani oldukça zengin. 15 yaşındaki birinin evlenmesi için vasinin iznine ihtiyacı var. e yeni kanun onaylanırsa, o iş adamı o kızla evlendiği zaman affedilecek. kızın veya ailesinin rızası lazım. malum az önce belirttiğimiz gibi bu ülkede her şeyin bir fiyatı var. ölülerin bile. tecavüz mağduru kızımız eğer yetişkinse, paranın cazibesine kapılıp o şerefsizle evlenmeyi kabul edebilir. onu suçlamamak lazım, çünkü bu ülkede böyle. fakat evlilikleri kesinlikle olumlu gitmeyecek ve çocukları bu olumsuzluk altında yetişip topluma pek de hayırlı olmayacak.
eğer tecavüze uğrayan kızımız reşit değilse ailesi o şerefsizin parasını kabul edecek ve kızlarını da bir şekilde ikna edeceklerdir bu evliliğe. sonuç, sonuç yine aynı. o küçük kız hayatının travmasını yaşatan namussuzun her gece aynı şeyi yapmasına katlanacak ve büyük ihtimalle bir gün katlanamayacak ve intihar edecek. intihar etmezse bile psikolojisi kesinlikle düzgün olmayacağı için çocuklarına anne gibi davranamayacak ve çocukları yine toplum için tehlikeli bireyler olacak.
yani bu kanun hem namusu parayla satın alınır bir hale getirecek, hemde evlendirilen çocuğumuzun çocukları ileride düzgün bireyler olmayıp kanunlara karşı gelmeye meyilli bireyler olacak. aksini söyleyemeyiz. tck 102-105 maddeleri arası cinsel istismar ve tecavüz suçlarını barındırıyor. girin bakın. en az cezası 18 yıl olan bir suça böylesine ahmakça bir istisna getirilemez.