bugün

tansu çiller

kardak kayalıkları, kıbrıs, bosna, çeçenistan, pakistan ve afganistan politikaları ile çok iyi bir yol izlemiştir kendileri. hani çok afedersiniz t.şş.klı kadın denir ya. tam olarak öyle bir kadındı. dağa çıkıp pkk sıkıysa gel beni vur gibilerinden konuştuğu da olmuştur.

herkes bilir ki pkk'nın çöküş dönemini başlatan insandır. zaten onun dönemine denk gelen bütün ekonomik buhranlar da askeri harcamalar sebebiyle çıkmıştır. fakat kendisi abdullah öcalan'ın yakalanma sürecini başlatan insan olmuştur.

krizler sırasında koç şirketleri üretimi durdurmuştur düşük talep nedeniyle. fakat dün gibi hatırlamaktayım ki durum şu anki halimizden çok da kötü değildi. abd ajanı olduğu söylendi fakat kendisini bitiren zaten aşırı milliyetçi bir politika izlemesidir. cia ajanı bir insan kardak kayalıkları için bu kadar sert çıkışlar yapar mı diye kimse sormaz.

varsa yoksa gafları tartışılır. en azından halkına hakaret eden bir insan olmamıştır.

döneminde bir çok kürt iş adamı * bir şekilde ölü olarak bulunmuştur bir yerlerde * . bu şekilde pkk'nın bir çok para kaynağı kesilmiştir. bu millet için kurşun atan da yiyen de şereflidir sözünün ne anlama geldiği hala merak ediliyor mu? işte budur sebebi. kendisinin emeklerini bülent ecevit yönetimi boşa çıkarmaz iken, recap tayyip ve tayfasının terörü ne hale getirdiği önümüzde bir kanıttır.

hollanda da yapılan bir kürt toplantısı sonucu büyükelçiyi türkiyeye çağırmıştır.

döneminde kuzey ırak a 35.000 askerle girilmiştir. bu şimdiye kadarki en büyük pkk harekatıydı ve abdullah öcalan'ın suriyeye kaçmasına neden oldu.