bugün

devlet hastaneleri

gidildiği taktirde psikolojinize ciddi zarar verecek yerlerdir. zira temizlik personelinden uzman doktoruna kadar hiçbiri size insan gibi davranmazlar. sanki orada zorla çalıştırılıyorlarmış gibi davranırlar. istisnalar olsa da kaideyi bozmaya yetmiyor.

dizimin ağrısından duramadığım için hastaneden randevu aldım. yakınımdaki hastanelerde en yakın randevu 15 gün sonra olduğu için evime otobüsle 1.5 saatte gidilebilen bir hastaneye gittim. mr ve röntgen istediler. mr çekmek için randevu alınıyor ve bunların sonuçlarının verilmesi içinde ayrı bir gün isteniyor sizden. en yakın randevu ise yaklaşık 15 gün sonra gece 3.30 daydı. güler misin, ağlar mısın?

ayrıyeten iktidara sitem üzerine sitem ettiğim konulardan biri de budur. koskoca türkiye devletinin sağlık bakanlığına ayrılan bütçe 4 milyar dolar. doğru sağlık hizmetleri eskiye oranla çok gelişmiş durumda ama ben bu sağlık hizmetlerini doğru düzgün ve zamanında kullanamadıktan sonra hiç kullanamamakla arasında ne gibi bir fark olabilir ki? zira olmadı da. aldım bütün o verilen kağıtların hepsini yırttım ve bugün itibariyle devlet hastanelerine gitmeye tövbe ettim.

allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin.