bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek36
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi12
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri9
- masklavi'nin biraz gergin olması10
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak12
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz22
- herkes işiyle ilgili bir bilgi versin3
- kira sözleşmesinde'e devlet dönemi3
- yandaş basını okumak7
- sevgiliyle aynı iş yerinde çalışmak2
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması3
- dindarların çoğunun fakir olması13
- sude sendromu10
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması7
- kız kıza sevişmek4
- yagmurcu6
- kadıköy de kara gece3
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı5
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci3
- sözlük açsanız ismi ne olurdu10
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması5
- adana demirspor3
- maun2
- mehdiyetin takımı galatasaray3
- mutlu bey mutlu olsun kampanyası2
- rams parkta kara gece2
- ismet gürbüz5
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- erecto don don bey3
- kemal kılıçdaroğlu6
- kürt kızlarının güzel olması5
- en sevdiğiniz ayı3
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- silver ile evlenecek erkek52
- melih gökçek13
- kızları en güzel olan şehir13
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- 4 kasım 2026 viking sabah maçı2
- 13 ekim 2026 sabah slavia prag maçı2
- akrostişli şiir7
- maide 82
- ilk buluşmada ehonomi çoğ eyi diyen kız2
- bugünün yarından güzel olması2
- sırrı süreyya önder28
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- 30 yaşına girmek6
- ben robot değilim tuzağı2
- arkadaşlar kavga etmeyin2
telefonu almadan önce uzunca bir süre araştırdım, alalı 1 ay oldu beklentilerim ve karşıladıklarını yazayım.
benim için 3 özellik çok önemli, hız-batarya-ergonomi
hız konusunda beklentimi rahatlıkla karşıladı. çok fazla oyun oynayan birisi değilim bir kaç oyun indirdim ve gayet iyi olduğunu test ettim.
batarya günümüzün en önemli konusu olmaya hızla ilerliyor. 3600 mAh batarya oldukça yeterli. telefon %50 şarja kadar normal seviyede düşüyor ama %50 den sonra batarya bitmiyor sanki. şöyle açıklayım sabah 9 da şarjdan aldığım cihazı gece 12 de %10 seviyelerinde şarja takıyorum.
ergonomi konusuna gelince cihazı kılıfsız kullanmanız imkansıza yakın. elinizden kayabilir. spigen'nin bu telefon için ürettiği 10'a yakın kılıfı var. videoları var hangisi kafanıza yatarsa onu alın. ekran koruyucusunu da spigen'den aldım ve şimdilik bir sıkıntısını yaşamadım. kavisli ekran çok hoş. edge ekran büyük kolaylık. benim gibi telefonunuzda çok fazla app var ise çok işe yarıyor.
ön kamera hoşuma gitmedi. çektiğiniz fotoğraflarda yüzünüze photoshop uygulamış gibi oluyor. sivilceleri falan siliyor ve bu yapaylık katıyor bence.
arka kamerasına söylenecek söz yok. odaklaması harika ve çok hızlı, düşük ışıkta ise rakipsiz.
ısınma problemi ile karşılaşmadım. telefonu gün içerisinde aktif şekilde kullanmaktayım ve bir sorunla karşılaşmadım.
şimdilik beklentimi karşıladı. bir de 5,5 inch ekran olması çok güzel. izlediğiniz bir video da sizi fazlasıyla tatmin ediyor.
ilk izlenimlerim bunlar, ilerleyen zamanlarda daha ayrıntılı yazarım.
edit1: ön kamerada cilt tonu ayarını 0 yaptığınızda o yapaylık kalmıyormuş. uyaranlara teşekkürler.
benim için 3 özellik çok önemli, hız-batarya-ergonomi
hız konusunda beklentimi rahatlıkla karşıladı. çok fazla oyun oynayan birisi değilim bir kaç oyun indirdim ve gayet iyi olduğunu test ettim.
batarya günümüzün en önemli konusu olmaya hızla ilerliyor. 3600 mAh batarya oldukça yeterli. telefon %50 şarja kadar normal seviyede düşüyor ama %50 den sonra batarya bitmiyor sanki. şöyle açıklayım sabah 9 da şarjdan aldığım cihazı gece 12 de %10 seviyelerinde şarja takıyorum.
ergonomi konusuna gelince cihazı kılıfsız kullanmanız imkansıza yakın. elinizden kayabilir. spigen'nin bu telefon için ürettiği 10'a yakın kılıfı var. videoları var hangisi kafanıza yatarsa onu alın. ekran koruyucusunu da spigen'den aldım ve şimdilik bir sıkıntısını yaşamadım. kavisli ekran çok hoş. edge ekran büyük kolaylık. benim gibi telefonunuzda çok fazla app var ise çok işe yarıyor.
ön kamera hoşuma gitmedi. çektiğiniz fotoğraflarda yüzünüze photoshop uygulamış gibi oluyor. sivilceleri falan siliyor ve bu yapaylık katıyor bence.
arka kamerasına söylenecek söz yok. odaklaması harika ve çok hızlı, düşük ışıkta ise rakipsiz.
ısınma problemi ile karşılaşmadım. telefonu gün içerisinde aktif şekilde kullanmaktayım ve bir sorunla karşılaşmadım.
şimdilik beklentimi karşıladı. bir de 5,5 inch ekran olması çok güzel. izlediğiniz bir video da sizi fazlasıyla tatmin ediyor.
ilk izlenimlerim bunlar, ilerleyen zamanlarda daha ayrıntılı yazarım.
edit1: ön kamerada cilt tonu ayarını 0 yaptığınızda o yapaylık kalmıyormuş. uyaranlara teşekkürler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar