bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük9
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler2
- nickten isim tahmini yapmak10
- zorunlu eğitim9
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- sözlüğün boşalması3
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- guinness birası4
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- batıl inançlar7
- haramidere de haramilik yapmak5
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi2
- sinem dedetaş11
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak3
- muşlettin amca3
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- büyük filmlerden büyük replikler3
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- mazot fiyatlarının suçlusu2
- kilolu olmak5
- yürüyen bok4
- ev ödevi2
- mason greenwood11
- çerçeve yasa7
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- aşağı saksonya2
- kedin mi var derdin var4
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- ispanya6
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- almanya4
- zall adlı yazar4
- renault 9 broadway12
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- full metal jacket vs the thin red line2
- erdogan'a suikast timi itirafı8
- sözlükte olgun insanların sorunlarını konuşmak2
Yorgun ve uykusuz gecmis bir universite gununun ardindan sonunda eve varilabilmistir. Bu arada ne kadar ac olundugunun farkina varilmis hemen mutfaga dalinmistir. Karin bir guzel doyurulduktan sonra kanepenin ustunde yenmis yemeginde etkisiyle hemencecik uykuya dalinmistir. Goze carpan los isigin vede odadaki ev ahalisinin sesi sayesinde birden uyunulan yerden yukari ziplanir. Hemen koldaki saate bakilir. Uyku sersemligininde verdigi etkiyle 18.15 olan saat 03.30 olarak algilanir. Mahmur gozlerle nerdeyim ben, niye burda yatiyorum, niye yatagimda deilim diye soylenilmeye baslanilir. Bu arada Allah Allah ne kadarda net goruyorum ya ben denir. Elbette akilli Mystic Rose aslinda lenslerinin halen gozunde oldugunu farketmistir. Aman Allahim diyerekten ben bu kadar saat nasil lenslerle yatmisim kahretsin diye bagrilir. Bunun akabinde karsida oturan kiz kardese yine ayni sekilde ya delimisiniz siz niye beni uyandirmadiniz , bak saat kac olmus!! Diye bagrilir cagrilir.
Kizkardes ve ev ahalisi Mystic Rose a tam bir deli gozuyle bakmaktadir ve coktan gulmeye baslamislardir. Tam lan ne varda guluyosunuz denilecekken duvarda asilan saatte aslinda gercek saatin kac oldugu gorulur. Saat aksam 6 bucuga geliyordur ve sanildiginin aksine ancak ve ancak 20 dakika icin uykuya dalinmistir. Yeterince rezil olmus olan Mystic Rose tipis tipis odasinin yolunu tutar...
Kizkardes ve ev ahalisi Mystic Rose a tam bir deli gozuyle bakmaktadir ve coktan gulmeye baslamislardir. Tam lan ne varda guluyosunuz denilecekken duvarda asilan saatte aslinda gercek saatin kac oldugu gorulur. Saat aksam 6 bucuga geliyordur ve sanildiginin aksine ancak ve ancak 20 dakika icin uykuya dalinmistir. Yeterince rezil olmus olan Mystic Rose tipis tipis odasinin yolunu tutar...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar