bugün

uludağ sözlük

bağırsaklarında bir çok ruhsal problemleri olan oluşumu barındıran sözlüktür. özellikle bir tanesi var ki kadın yazar taklidi yapan ve sürekli muhtemelen "emekçi" bir kadına ücret ödeyerek çektiği baş rolü memenin oynadığı fotoğraflarını kendi fotoğrafı gibi paylaşan bu arkadaş sürekli insanlar ile polemiğe girme derdinde sözlüğe kattığı en ufak bir katkı yok..

ne bilgi içerikli tek bir entirisi var ne nitelikli bir şeyler yazma kabiliyeti. bilgi birikim sadece çirkeflik alanında.. bunun gibi bir kaç tane daha var malum kankacılar olarak bilinen grup. ele başları şu anda çaylak yancısı evde kalmış hanım fink atıyor her yerde.. böyle tiplerin burada yazar sıfatı ile anılması bile sözlüğün kalitesini ciddi manada düşürüyor..

yazdıklarına bakıyorsun bunların affınıza sığınarak bir boka benzemiyor. gerçekten öyle ama hala burada yazabiliyorlar. ondan sonra ekşi sözlük şöyle ekşi sözlük böyle. orada 10 küsür sene yazarlık yaptım ve buradaki bu leşleri temizleyebilseler emin olun bu sözlüğün oradan farkı kalmayacak.. yani nasıl ruh hastaları olduğunu anlatmaya kelimeler yetmiyor sürekli polemik yaratma birilerine sataşma derdindeler. sağlıklı insanların yapabileceği davranışlar mı bunlar.

velhasılı sözlük iyi de çevresi kötü maalesef..