hüseyin üzmez

hugh amca çat diye önüne gelenle siktiri boktan cüzdanı ve içinde yeşil dolarları var diye seks yapmıyor..bunu diyen z,hniyete cevap vermek demek: tecavüzle , anasıyla kızı aynı götürmeyle ; seks sektörünün aynı olmasını idrak edememiş birine cevap vermek demek..onun muhattabı da pskiyatri ya da genetik bozukluklar kliniği olsa gerek..
bi adam 80 yaşında 20 yaşında biriyle seks yapabilir..adamın pipisiyle kızın kukusu arasında..nette de var bi dolu eş değiştirmeler onlar bunlar..bunların sana ters olup olmaması yasal olup olmaması ya da senin etiğine uyup uymaması ,; 14 yaşında bi kızın mahrem yerlerinin abaza götün teki tarafından öpülmesinden bağımsız..tecavüz ve tercih diye 2 olay var..birinin tercihi sana ters gelmez , oda kızın sikinde değildir..biri mağdur olur o da senn gözünde açık seçik ama algın sıfır..
bunu idraktan hariç insanlar oldukça , bu kız gibiler de çocuğumun meyvesine ben bakarım diyenler de olucaktır..
bu herifin savunucuları ayyuka çıkınca herifin yediği boklar; lan bi tek o mu yapıyo alla alla demeye kadar getirdiler ya helal olsun..tabii ; insan sıçmak deyimi yeniden manalandı şahsım adına.. *